وحید احمدی، معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با رویکرد وزارت علوم به علوم انسانی، اظهار کرد: یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب، توجه به علوم انسانی است از این رو یکی از قسمتهای اساسی که ما روی آن تأکید داریم همین حوزه علوم انسانی است، چون برای آنکه این حوزه بتواند کاربردی شود بیشترین مشکل را داریم، و در ضمن ظرفیت خیلی بالایی هم در این حوزه از لحاظ نیروی انسانی، دانشگاه، دانشجو و مراکز تحقیقاتی که هستند، داریم.
وی افزود: در رابطه با علوم انسانی چند کار را به طور همزمان شروع کردیم؛ یکی ایجاد شورایی به نام شورای توسعه پژوهش و فناوری علوم انسانی بود که در قالب آن یک مجموعه برنامهریزی کردیم و از مراکزی که در این حوزه فعالیت میکنند در پژوهشگاهها، خواستیم که برنامههای راهبردی و عملیاتیشان را بدهند.
تشکیل شورای توسعه پژوهش و فناوری علوم انسانیاحمدی بیان کرد: شورای توسعه پژوهش و فناوری علوم انسانی تشکیل شده و در حال حاضر پژوهشگاهها برنامههای راهبردیشان را تحویل دادهاند و در حال تدوین و نهایی شدن است تا تقسیم کار شود و در نهایت شورای توسعه پژوهش و فناوری علوم انسانی، الگوهایی را استخراج کند که بتواند پژوهش را در این مجموعه به سمت کاربردی شدن ببرد. در حال بررسی این موارد هستیم البته هنوز نهایی نشده و بیشتر حالت بررسی و ارائه برنامه است. چون برنامهها نهایی نشده نمیتوان تعداد گفت.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: کار دیگری که در حال انجام هستیم ایجاد و توسعه مراکز فناوری و رشدی است که در حوزه علوم انسانی و هنر هستند، خوشبختانه ما در دو سال اخیر توانستهایم تعداد قابل توجهی البته نه به میزان مطلوب را در حوزه مراکز رشد ایجاد کنیم.
وی در مورد مراکز رشد، اظهار کرد: در حال حاضر حداقل شش مرکز رشد داریم که شامل پارک یزد، خراسان رضوی، مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد، پارک قم، مرکز رشد دانشگاه هنر تبریز و مرکز رشد دانشگاه هنر اصفهان هستند؛ اینها مراکز رشد ما در حوزه علوم انسانی هستند.