کد خبر: 3484783
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۶

كرواسي يكصدمين سال ورود اسلام را جشن مي‌گيرد

گروه بین‌الملل: رئیس جامعه اسلامی کرواسی از ایران و رايزني فرهنگي كشورمان براي حضور مؤثر در جشن‌های یکصدمین سال ورود اسلام به کرواسی، دعوت كرد.

كرواسي يكصدمين سال ورود اسلام را جشن مي‌گيرد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، عزیز حسنویچ، مفتی اعظم و رئیس جامعه اسلامی کروواسی در ديدار مهدي رضا، سرپرست رایزنی فرهنگی ایران در اين كشور، ضمن قدرداني از حمایت‌های همه‌جانبه جمهوری اسلامی ایران از مجموعه برنامه‌های مرکز اسلامی کرواسی، به طور رسمي از ایران برای حضور در جشن‌های یکصدمین سال ورود اسلام به کرواسی دعوت كرد.

رئیس جامعه اسلامی کرواسی در ادامه با اشاره به سفرهای متعدش به ايران و ملاقات با شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی و مذهبی كشورمان، گفت: ما از برادران مسلمان ایرانی و مرکز فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران درخواست حضور مؤثر و بارز در جشن‌های یکصدمین سال ورود اسلام به کرواسی را داریم.

وی با اشاره به ارتباطات و تعاملات بسیار خوب و مثبت رايزن فرهنگي ايران و مرکز اسلامی كرواسي، توضیحاتی در خصوص برنامه‌های آن مرکز در این جشنواره ارايه و همچنين از حضور یک تن از شخصیت‌های عالی‌رتبه فرهنگی و سیاسی ايران در این جشنواره و نیز همکاری و حمایت رايزني فرهنگی ايران براي انتشار کتاب «فرهنگ جامع مسلمانان کرواسی» را که در این ایام چاپ و منتشر می‌شود، خبر داد.

عزیز حسنویچ در ادامه اظهار كرد: تاکنون حضور رئیس جمهوری کرواسی، نماینده ویژه رئیس جمهوری بوسنی، نماینده ویژه رئيس جمهوری ترکیه و ان شاء الله نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران و اندیشمند عالی‌رتبه کشور ایران، سفرای کشورهای مسلمان در کرواسی، رئیس و اعضای پارلمان کرواسی و شهردار زاگرب و همچنين حضور ارکستر سمفونیک کشورهای بوسنی، کرواسی و ترکیه در این مراسم حتمی شده است و امیدواریم شاهد حضور گروه ارکستر سمفونیک ايران نیز در اين مراسم باشیم.

در ادامه اين ديدار مهدی رضا، سرپرست رایزنی فرهنگی کشورمان، گزارش مختصری از فعالیت‌های رایزنی فرهنگی ايران در كرواسي در سال‌های اخیر را ارائه داد و درخواست سازمان اوقاف جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حضور یک بانوی پژوهشگر، یک حافظ و یک قاری از كرواسي در مسابقات بین‌المللی حفظ و قرائت قرآن تهران را به وي تقديم كرد.

بنا بر اعلام اين خبر، در سال جاری قرار است برنامه‌های متعددی به مناسبت یکصدمین سالگرد به رسمیت شناخته شدن اسلام در کرواسی برگزار شود که افتتاحیه این مراسم در اوايل اریبهشت، با برگزاری ویژه برنامه‌ای در پارلمان کرواسی برگزار خواهد شد.

captcha