کد خبر: 3489184
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۴

تلاوتی از سال‌های دوران جوانی استاد شحات + توصیه قاری بین‌المللی

گروه فعالیت‌های قرآنی: روز گذشته فایل صوتی یکی از تلاوت‌های دوران جوانی استاد شحات منتشر شد، این تلاوت به اضافه تحلیل یکی از قاریان بین‌المللی کشورمان در مورد آن انتشار یافته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یکی از صفحه‌های مجازی شبکه‌های اجتماعی روز گذشته فایل صوتی سال‌های جوانی استاد شحات را منتشر کرده است.
این تلاوت که در آن آیاتی از سوره مبارکه «نحل» در سال 1982 توسط استاد شحات انجام گرفته است، با توضیحات احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی کشورمان نیز همراه بوده که توضیحات این قاری بین‌المللی نیز در ادامه آمده است.
«اين تلاوت،‌ تلاوتي فني، زيبا، تأثير گذار و استادانه است كه قطعاً شنيدن آن توصيه مي‌شود، تلاوتي است كه استاد شحات در جواني انجام داده‌اند.
با كمي توجه خواهيم يافت كه تلاوت از سرعت بسيار خوبي برخوردار است در حالي كه طبيعتاً تلاوت‌های اواخر عمر استاد اين سرعت را نداشته و اين امری است طبيعی كه برای همه اتفاق خواهد افتاد.
لذا شايسته است عزيزاني كه توانايی تقليد از استاد را دارند اين موضوع را در نظر گرفته و از كند خواندن كه موجب خطاهای احتمالی در تلاوت افراد كم تجربه خواهد شد، پرهيز نمايند.
بر خلاف رانندگی كه افراد به آرام راندن توصيه می‌شوند، توصيه حقير به دوستان، تندتر خواندن است چون احتمال خطا كم شده و مطمئن‌تر است. البته بسياری از افراد اين را معكوس فرض كرده و كند خواندن را آسان‌تر فرض مي‌نمايند.
لطفا با سرعت مطمئنه(كمی تند) بخوانيد».
کد

m
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۲۹ - ۲۱:۲۵
0
0
وااااااااااای

چه قدر تو ایکنا از برخی مطلب می ذارین ؟!!!

بابا ما تو کشور حدود شصت قاری بین المللی داریم که خیلی هاشون سابقه ی تلاوت و شاگرد پروریشون درخشان تره .

این همه قاری و استاد تو کشور

چرا از استاد خدام حسینی ، استاد سید مجتبی سادات فاطمی ، استاد دغاغله ، استاد سعیدیان و . . . مصاحبه و گزارش تهیه نمی کنید ؟!
برخی رفتار می کنه که انگار با ایشون قرارداد داره !!!
captcha