کد خبر: 3492725
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
مدیر عامل موسسه نورالمجتبی(ع) تاکید کرد:

لزوم توجه بیشتر به تبلیغ قرآن در فضای مجازی

گروه فعالیت‎های قرآنی: مدیرعامل موسسه قرآنی نورالمجتبی(ع) برگزیده شدن این موسسه به عنوان یکی از سه موسسه قرآنی برتر کشور را به دلیل توجه خاص این موسسه به اصول قرآنی و توجه به تولید آثار فاخر در فضای مجازی دانست.

صادق میرباقری در گفت وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: موسسه نورالمجتبی(ع) که با هدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی از دو سال پیش راه‌اندازی شد، به عنوان یکی از سه موسسه برتر قرآنی کشور از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شده است.
وی افزود: یکی از دلایل اصلی این انتخاب توجه به فرامین رهبر انقلاب در خصوص تلاش در جهت تاثیرگذاری بیشتر در زمینه تبلیغ و تبلیغ با عنصر و ابزار فرهنگ قرآنی است زیرا کارایی و تاثیرگذاری این فرهنگ بسیار عظیم است.
مدیرعامل موسسه نورالمجتبی(ع) بیان کرد: تا کنون پنج دوره عقاید و تاریخ و اخلاق و قرآن و احکام با ساختار قرآنی با حضور اساتید برجسته کشور و به شیوه‎ای بدیع در این موسسه تولید و عرضه شده است.
وی گفت: این مباحث با بن مایه قرآنی توسط بهترین اساتید کشور از جمله اساتید میرباقری، رجبی دوانی، رفیعی، برنجکار و حسینی قمی به شیوه‎ای تولید شده است که گویی افراد در کلاس حاضر هستند و 32 واحد تخصصی در حد عالی حوزه را به زبان شیرین و قابل فهم فرا می‎گیرند.
وی اظهارکرد: رهبر انقلاب می‎فرمایند که در تولیدات باید به سمت مفاهیم قرآنی و بعد به سراغ روایت برویم؛ به همین دلیل در این زمینه با استفاده بهترین تکنولوژی رسانه‎ای مفاهیم را به شکلی تولید کردیم که هر کسی بتواند در اقصی نقاط عالم به بن مایه اعتقادات قرآنی و اسلامی و شیعی دست یابد.
captcha