کد خبر: 3493130
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳

هفته نکوداشت اصفهان با ویژه‌برنامه «اصفهانی‌ام» به پایان رسید / تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم

گروه اجتماعی: همزمان با هفته نکوداشت اصفهان، آخرین شب از ویژه‌برنامه «اصفهانی‌ام» شامگاه پنجشنبه و با استقبال قابل توجه مردم در محل ضلع جنوبی پل خواجو شهر اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، این ویژه‌برنامه که هر شب و با حضور پرشور مردم اصفهان برگزار می‌شد، شب گذشته پنجشنبه،9 اردیبهشت‌ماه با توجه به اینکه در شب منتهی به تعطیلات پایان هفته همزمان شده بود، با استقبال قابل توجه مردم مواجه شد.
یکی از بخش‌های اصلی ویژه‌برنامه «اصفهانی‌ام» به تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم اصفهان بود که هر شب در ضلع جنوبی پل خواجو انجام ‌شد.
در شب پایانی  این ویژه برنامه از خانواده شهید سجاد مرادی با تقدیم لوح و هدایای ویژه تجلیل شد. همسر و دختر این شهید گرانقدر پنجشنبه شب خود را به محل برگزاری مراسم رسانده بودند تا پیام او را به مردمی منتقل کنند که به شهدای خود افتخار می‌کنند.
«فاطمه زهرا»،  دختر خردسال شهید سجاد مرادی، شب گذشته همزمان با حضور در مراسم، متنی پیرامون پدرش قرائت کرد و فضای این مراسم را معنوی کرد. پیکر شهید سجاد مرادی که در آذر امسال در دفاع از حرم حضرت زینب(س) در کشور سوریه به شهادت رسیده بود، 21 آذر 94 و همزمان با سالگرد شهادت امام رضا(ع) در گلستان شهدای اصفهان به خاک سپرده شد.
براساس این گزارش، در شب پایانی برنامه اصفهانی‌ام از تلاش‌گران شهر در عرصه‌های مختلف تقدیر به عمل آمد.
captcha