کد خبر: 3493599
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲

خادمان فرهنگ رضوی در پنج قاره گسترش یافته‌اند/ جشنواره رضوی به دنبال انتقال مفاهیم ارزشی است

گروه هنری: مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) گفت: خادمان فرهنگ رضوی در پنج قاره گسترش یافته‌اند و اعضای مجمع خادمان فرهنگ رضوی در هر قاره شعب مختلفی دارند که تصمیمات‌شان از طریق بنیاد عملی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، سید جوادجعفری، مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) روز گذشته شنبه،11 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: طبق روایات مستند و مستدل امام‌رضا (ع) ابتدا هجرتشان از مدینه بوده و بعد از آن‌جا به بصره و سپس به خوزستان و در اصل به شلمچه می‌رسند.
وی افزود: آن حضرت از خوزستان  به کهگیلویه و استان فارس و از آن جا نیز به یزد می‌روند و به همین دلیل  چندین قدمگاه در یزد  وجود دارد که که یکی از معروف‌ترین آن‌ها در ابرکوه است.
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) بیان کرد: در هر شهری باید مسئولان متناسب با امکانات خود برای پاسداشت فرهنگ رضوی در قدمگام‌های امام رضا(ع) فعالیت‌هایی داشته باشند.
جعفری با اشاره به برنامه‌های این بنیاد در راستای فرهنگ رضوی گفت: در مسیر محقق کردن برنامه‌های بنیاد رضوی سه گروه پژوهشی، تحقیقاتی و یک گروه کارشناسی در سازمان میراث فرهنگی کشور فعالیت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) مولود جشنواره بین‌المللی رضوی است، خاطرنشان کرد: خبرگزاری بنیاد رضوی نیز در سال 92 تشکیل شد.
جعفری در زمینه فعالیت‌های خارجی بنیاد گفت: سازمان‌هایی همچون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت(ع) و جامعة المصطفی به لحاظ علمی و فرهنگی دارای توان بالایی هستند که باید از این ظرفیت‌ها بهره برد.
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: خادمان فرهنگ رضوی در پنج قاره گسترش یافته‌اند و اعضای مجمع خادمان فرهنگ رضوی در هر قاره شعب مختلفی دارند که تصمیمات‌شان از طریق بنیاد عملی می‌شود.
جعفری با بیان اینکه قرار است سال 2017مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی کل جهان انتخاب شود، تصریح کرد: مشهد مقدس خاستگاه ایام میلاد و شهادت است  و چه در داخل و چه در خارج از این فضا الگو گیری می‌شود و به همین ترتیب شهرها و استان‌های دیگر متناسب با آن فعالیت می‎کنند و به همین دلیل مراسم‌های ولادت و شهادت باید در مشهد مقدس باشکوه برگزار شود .
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) در ادامه به برگزاری جشنواره ملی جلوه‌های رضوی در هنرهای سنتی نگارگری اشاره کرد و گفت: به جشنواره امسال نسبت به سال گذشته پنج رشته نظیر طراحی، نگارگری، طراحی نقوش سنتی ، تذهیب ، طراحی نگارگری اضافه شده است  و همچنین حضور نگارگران اصفهانی در این جشنواره نشان از توجه و اهتمام ویژه آن‌ها و نشان از عملی شدن شعار سال 95 که همان اقدام و عمل است، می‌باشد.
جعفری ادامه داد: جشنواره امام رضا (ع) با شرکت شعرا، ادیبان، همچنین با اجرای موسیقی، تئاتر، رونمای از کتاب و پوستر و ... سعی در انتقال مفاهیم ارزشی به جامعه دارد.
براساس این گزارش، همزمان با ایام سالروز میلاد با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) و دهه کرامت، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با همکاری بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) و دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یازدهمین جشنواره ملی جلوه‌های رضوی در هنرهای سنتی را در بخش نگارگری در مرداد ماه امسال برگزار می‌کند.
captcha