کد خبر: 3495516
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷

ممانعت از عرضه‌ آثار مروج افراطی‌گری و تفرقه‌افکن در نمایشگاه کتاب

گروه بین‌الملل: علی فریدونی، مدیرکل مجامع و تشکل‌های فرهنگی از برخورد با کتاب‌های مروج افراطی‌گری و تفرقه‌افکن در بخش بین‌الملل نمایشگاه بیست‌و‌نهم کتاب خبر داد.


ممانعت از عرضه‌ آثار مروج افراطی‌گری و تفرقه‌افکن در نمایشگاه کتاب


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری بیست‌و‌نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مدیرکل مجامع و تشکل‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آثار عربی و لاتین عرضه شده در بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب در چند مرحله ارزیابی شده است. در روز‌های برگزاری نمایشگاه هم شماری از آثار که مبتنی بر ضوابط نمایشگاه کتاب نبودند، از سطح نمایشگاه جمع‌آوری شدند.
 
وی متذکر شد: در نمایشگاه کتاب، عناوین و موضوع‌های تفرقه‌افکن میان  قومیت‌های ایرانی و همچنین مروج افراطی‌گری و مخل مبانی دینی و مذهبی در بخش بین‌الملل نمایشگاه جمع‌آوری می‌شود.
 
فریدونی افزود: همچنین مباحثی که نقض حاکمیت ملی است نیز از چرخه عرضه عمومی خارج می‌شوند. در ارزشیابی‌های انجام شده از میان کتاب‌های عربی و لاتین آثاری که ضوابط را رعایت نکردند از چرخه عمومی خارج شدند. همچنین در حوزه‌ی کتاب‌های لاتین برخی از کتاب‌ها که در تعارض با ارزش‌های فرهنگی نمایشگاه کتاب بودند، از توزیع آن‌ها در نمایشگاه کتاب جلوگیری شد.
 
بیست‌و‌نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار می‌شود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.

captcha