کد خبر: 3495875
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۶
کلباسی عنوان کرد:

جایگیری کتب‌ دینی در صدر کارنامه نشر کشور

گروه ادب: مدیر سالن کارنامه نشر گفت: کتاب‌های دینی 16 درصد آثار سال گذشته را شامل می‌شوند که این میزان در صدر کارنامه نشر قرار دارد.

علی‌اکبر کلباسی، مدیر سالن کارنامه نشر بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره سالن کارنامه نشر گفت: هر سال در نمایشگاه کتاب تهران، کتاب‌های چاپ اول یک سال گذشته در حوزه‌های گوناگون ردیف دیویی به نمایش گذاشته می‌شود و امسال 25 هزار و 490 عنوان چاپ اول مربوط به سال 94 به نمایش گذاشته شده است.
وی با اشاره به بیشترین تعداد کتاب‌ها از نظر موضوعی افزود: بیشترین تعداد کتاب‌ها طی 10 سال اخیر مربوط به کتاب‌های دینی است که 16 درصد از آثار را شامل می‌شود و پس از آن کتاب‌های کودک و نوجوان با 14 درصد در رتبه بعدی قرار دارند.
کلباسی ادامه داد: آمار کتاب‌های تالیفی نسبت به ترجمه در سال گذشته افزایش داشته‌اند،‌ اما از نظر شمارگان با کاهش مواجه بودیم. بیشترین میزان چاپ عناوین و شمارگان کتاب نیز در تهران انجام می‌شود.
وی با اشاره به تفاوت امسال نسبت به سال‌های گذشته افزود: امسال فضای مفرحی ایجاد شده و علاقه‌مندان می‌توانند آثار مورد علاقه خود را تورق کنند و همه کتاب‌ها ارائه شده‌اند.
مدیر سالن کارنامه نشر در ادامه یادآور شد: این سالن می‌تواند فرصتی مناسب را برای کسانی که می‌خواهند کتابخانه مدارس، دانشگاه‌ها و یا مراکز فرهنگی را تجهیز کرده و یا محققانی که می‌خواهند روی کتاب‌های موضوعی تحقیق و پژوهش کنند، فراهم کند.
گفتنی است، بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا 25 اردیبهشت‌ماه در شهر آفتاب برپاست.
captcha