کد خبر: 3496741
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰

1200 کانون مساجد فارس به میزبانی جشن‌های اعیاد شعبانیه می‌روند

گروه اجتماعی:‌ سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس از برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های ویژه اعیاد شعبانیه در بیش از یک هزار و 200 کانون در مساجد سراسر استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، رضا باقری، سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان فارس امروز، 21 اردیبهشت در جلسه هماهنگی برنامه‌های اعیاد شعبانیه گفت: برگزاری برنامه‌ها و مراسم‌های ویژه در همه مناسبت‌های مذهبی و ملی به خصوص ولادت‌ها و اعیاد اسلامی در صدر برنامه‌‌های کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس قرار دارد که در اغلب اوقات به‌صورت خودجوش و مردمی برگزار می‌شوند.
وی از استقبال مردم از این برنامه‌ها خبر داد و تاکید کرد: مساجد همواره بزرگ‌ترین پایگاه‌های مردمی بوده‌اند و در مناسبت‌های مذهبی و ملی نیز حضور باشکوه اقشار مختلف مردم را در بیوت الهی شاهد هستیم که در این راستا اصحاب کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد با همکاری دیگر فعالان مسجدی به تدارک برنامه‌های مختلفی اقدام می‌کنند.
سرپرست دبیرخانه کانون‌های مساجد فارس از برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های ویژه اعیاد شعبانیه در بیش از یک هزار و 200 کانون فرهنگی ـ هنری مساجد سراسر استان فارس خبر داد و گفت: این برنامه‌ها و جشن‌ها از ابتدای ماه شعبان آغاز و در نیمه این ماه به اوج خود می‌رسد.
 باقری افزود: همزمان با سوم شعبان مصادف با میلاد باسعادت حضرت امام حسین(ع) علاوه بر مراسم جشن، برنامه‌هایی نظیر اهدای ثواب طرح تلاوت نور به روح مطهر شهدای پاسدار به خصوص شهدای مدافع حرم، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، برگزاری مسابقات با محور زندگانی امام سوم(علیه‌السلام)، شب شعر و خاطره‌گویی پاسداران دوران دفاع مقدس برگزار می شود.
وی همچنین از برگزاری برنامه‌های ویژه چهارم شعبان مصادف با میلاد سقای کربلا حضرت ابوالفضل(ع) خبر داد و گفت: در این روز مدیران برنامه دیدار با جانبازان را برنامه‌ریزی می‌کنند تا زمینه آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ ایثار فراهم شود.
 سرپرست دبیرخانه کانون‌های مساجد فارس برگزاری برنامه‌های ویژه میلاد امام سجاد(ع) در پنجم ماه شعبان را از دیگر مراسم اعیاد شعبانیه برشمرد و افزود: سخنرانی ائمه جماعات با محوریت امام سجاد(ع)، جشن، مسابقات کتاب‌خوانی و ورزشی، دیدار با علما و نمایشگاه‌های کتاب برگزار می‌شود.
باقری با بیان اینکه جشن‌های ماه شعبان در نیمه ماه و میلاد حضرت ولیعصر(عج) به اوج خود می‌رسد، گفت: چراغانی مساجد و معابر، برپایی ایستگاه‌های صلواتی توزیع سیرینی و شربت، برگزاری دعاهای توسل و ندبه، مسابقات فرهنگی با موضوع مهدویت، گفتمان‌های مهدویت، پاسخگویی به شبهات مهدوی و نمایشگاه‌های کتاب از برنامه‌های ویژه میلاد حضرت حجت(عج) است.   
captcha