کد خبر: 3502843
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳
روزبهانی خبرداد:

کسب 312 رتبه برتر مسابقات قرآنی و فرهنگی دانش‎آموزی توسط بروجرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون آموزش و پرورش بروجرد گفت: در مسابقات استانی قرآنی، فرهنگی و هنری دانش‎آموزی لرستان، دانش‎آموزان بروجردی 131 رتبه اول، 146 رتبه دوم و 35 رتبه سوم را کسب کردند و موفق به کسب رتبه برتر استان برای سومین سال متوالی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، شهاب روزبهانی، معاون پرورشی آموزش و پرورش بروجرد امروز، یازدهم خردادماه در جمع خبرنگاران، گفت: مسابقات قرآنی، فرهنگی و هنری با حضور هفت هزار نفر از دانش‌آموزان بروجرد از دی‌ماه سال گذشته آغاز و تا اردیبهشت‌ماه امسال ادامه داشت.
وی اضافه کرد: این مسابقات در 70 رشته مختلف برگزار شد که دانش‌آموزان 24 منطقه استان لرستان با هم به رقابت پرداختند.
روزبهانی ادامه داد: دانش‌آموزان بروجردی در این مسابقات 131 رتبه اول، 146 رتبه دوم و 35 رتبه سوم را کسب کردند که در نهایت موفق به کسب رتبه برتر استان برای سومین سال متوالی شدند.
وی اظهارکرد: به‌دلیل نبود اعتبارات لازم، امسال هیچ کدام از دانش‌آموزان بعد از مرحله شهرستانی به استان اعزام نشدند و آثار آنها برای داوری به استان ارسال شد.
روزبهانی افزود: حضور دانش‌آموزان در این دوره از مسابقات نسبت به سال گذشته افزایش نداشت چراکه دانش‌آموزان برتر سال قبل هنوز جوایز استانی خود را دریافت نکرده‌اند.
معاون پرورشی آموزش و پرورش بروجرد گفت: چهارشنبه هفته جاری مراسم تجلیل از دانش‌آموزان برتر و نخبه بروجردی با حضور حافظی، رئیس مجمع خیّرین مدرسه‌ساز کشور در بروجرد برگزار می‌شود.
captcha