کد خبر: 3507151
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۸

180 اشتباه در قرآن منسوب به وهابیت که در «اپل» بارگذاری شد!

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر عامل موسسه قرآنی ام الکتاب نقش جهان گفت: وهابیت بر اساس قراردادی که با شرکت اپل منعقد کرد، نرم افزار قرآنی را در این مدل از گوشی نصب کرد که 180 اشتباه دارد.

حجت الاسلام سید محمد رضا ابطحی، مدیر عامل موسسه قرآنی ام الکتاب نقش جهان با حضور در غرفه خبرگزاری ایکنا و مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در نمایشگاه قرآن اصفهان،در گفت‌وگو  با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، اظهار کرد: متاسفانه پژوهش‌های تخصصی قرآنی زیادی در کشور انجام نشده و برای حل این معضل لازم است مرکز تخصصی ایده پردازی قرآنی در کشور تأسیس شود.
وی در ادامه افزود: مطالعات قرآنی باید تخصصی و در موضوعات خاص باشد،در اصفهان مجمع موسسات قرآنی تشکیل شد و زمینه اجتماع 21 مرکز قرآنی را فراهم کرد، حال این مراکز باید با دیدگاه تخصصی و بر اساس موضوعات مختلف بر روی قرآن به تحقیق و پژوهش بپردازند.
مدیر عامل موسسه قرآنی ام الکتاب نقش جهان گفت: سال 1380 در اصفهان،سایت «ام الکتاب» راه اندازی شد که تهیه محتوای علمی آن از سال 1359 شروع شده بود؛ تاکنون هم 23 سایت راه اندازی شده و هم زمان با این سایت‌ها 2 اپلیکیشن قرآنی تهیه شده است.
حجت‌الاسلام ابطحی تصریح کرد: دشمن در فعالیت‌های ضد دینی خود بسیار هوشمندانه عمل می‌کند و فعالیت‌های تخصصی ما هم باید بر همین اساس باشد، وهابیت بر اساس قراردادی که با شرکت اپل منعقد کردند، نرم افزار قرآنی را در این مدل از گوشی نصب کردند، این در حالی است که قرآن نصب شده بر روی این گوشی‌های همراه، 180 اشتباه دارد و این اقدامی بوده در جهت زیر سؤال بردن قرآن کریم.
وی ادامه داد: متخصصان علوم قرآنی در اصفهان همه 180 اشتباه موجود در این مدل از گوشی همراه را اصلاح کردند.
مدیر عامل موسسه قرآنی ام الکتاب نقش جهان اظهار کرد: از جمله دیگر خدمات قرآنی موسسه قرآنی ام الکتاب نقش جهان تولید نرم افزاری با قابلیت جستجو (سرچ) برای اولین بار در جهان است.
حجت الاسلام ابطحی عنوان کرد: ترجمه قرآن بر اساس 54 ترجمه موجود در جهان اسلام از جمله دیگر خدمات این مؤسسه بوده که در حال حاضر تهیه نرم افزار آن تا سوره آل عمران انجام شده است.
captcha