کد خبر: 3514016
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴

آتش‌سوزی در نزدیکی حرم علوی

گروه بین‌المل: بازار بزرگ سرپوشیده و سنتی شهر نجف اشرف در نزدیکی حرم مطهر امام علی(ع)، امروز، 20 تیرماه، دچار آتش‌سوزی شد.

آتش‌سوزی در نزدیکی حرم علوی+ عکس

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «شفقنا» به نقل از پایگاه خبری «السومریه نیوز» عراق نوشت: بازار سرپوشیده‌ای که امتداد آن به حرم مطهر امام علی (ع) می‌رسد، امروز دچار آتش‌سوزی شد و گفته می‌شود خسارات مادی فراوانی دیده، اما تاکنون از خسارات جانی در این حادثه گزارشی دریافت نشده است.

براساس گزارش، آتش‌سوزی در این بازار سنتی معروف به «بازار سرپوشیده» که هنوز دلیل وقوع آن مشخص نیست، تنها زیان مادی در پی داشته و تیم‌های دفاعی مدنی نیز در محل حادثه حضور یافته تا آتش را خاموش کنند.

بغداد و سایر استان‌های عراق هر از چندگاهی شاهد آتش‌سوزی به‌ویژه در ادارات دولتی و بازارهای بزرگ تجاری هستند که نیروهای دفاع مدنی عراق علل عمده این حوادث را فرسودگی شبکه سیم‌کشی و اتصالات برقی اعلام می‌کنند.


captcha