کد خبر: 3515432
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۶
به مناسبت سالروز ورود آزادگان؛

برگزاری همایش «یادمان شهدای غریب» در مشهد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی از برگزاری همایش «یادمان شهدای غریب» به مناسبت سالروز ورود آزادگان خبر داد.

سید مجید حسینی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در گفت‌و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، تصریح کرد: بخشی از برنامه‌های دهه کرامت بنیاد با همکاری آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد. همانطور که در سال گذشته بیش از 12 هزار نفر توسط آستان قدس رضوی سهمیه زیارت به مشهد را داشتند امسال هم احتمالا این برنامه انجام شود.
وی ادامه داد: در طرح زیارت محبان امام رضا(ع)، خانواده شهدا و جانبازان سراسر استان به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند.
حسینی با بیان این که سهمیه امسال هنوز از طرف آستان قدس رضوی مشخص نشده است، عنوان کرد:  برای اجرایی شدن طرح،نامه‌نگاری‌‌ها انجام شده است، منتظریم تا ببینیم امسال سهمیه‌ای به ما تعلق می‌گیرد یا نه؟. 
برگزاری همایش «یادمان شهدای غریب» 
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی از برگزاری برنامه‌های متنوعی به مناسبت سالروز ورود آزادگان خبر داد و افزود: برنامه‌های همایشی، ورزشی و محتوایی از جمله این برنامه‌ها به شمار می رود.
وی ادامه داد: تمام برنامه‌های آن روز با یاد 52 شهید آزاده و سرافراز خراسان رضوی که در زندان‌های رژیم بعثی به شهادت رسیدند به عنوان «یادمان شهدای غریب» برگزار می‌شود.
غبار روبی مزار شهدا و تکریم نهادها
حسینی تصریح کرد: همایش را با حضور آزادگان استان برگزار خواهیم کرد، برگزاری برنامه‌های ورزشی و کوهپیمایی از دیگر برنامه‌ها است.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با اشاره به اینکه اردوی یک روزه ایثارگران به شهرستان را خواهیم داشت، عنوان کرد: برای ایثارگران شهرستان‌ها تشرف به حرم به همراه برنامه‌ای خاص را در نظر گرفتیم.
وی ادامه داد: غبار روبی از مزار شهیدان و مزار حجت‌الاسلام سیدعلی اکبر، ابوترابی در حرم رضوی، مراسم تجلیل و تکریم نهادها و دستگاه‌ها، تقدیر از محلات، مساجد، کانون‌ها، جهت ترویج فرهنگ ایثارگری با همکاری کانون و شورای مساجد و مناطق بنیاد صورت می‌گیرد.
captcha