کد خبر: 3515798
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳

حفظ بنیان خانواده در سایه حفظ عفاف و حجاب ممکن می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد حفظ حجاب را از ضروریات مهم در حفظ بنیان خانواده دانست و گفت: مسأله حجاب يکی از جنجالی‌ترين مسائل دنيا است که استکبار جهانی با هدف ضربه زدن به جوامع اسلامی در صدد تضعیف آن هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، احمد ابراهیمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد 27 تیرماه در نشست شورای عفاف و حجاب بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر جایگاه مهم و اساسی حجاب اسلامی اظهار کرد: حجاب در اسلام از يک مسأله اساسی ريشه می‌گيرد و آن اين است که اسلام می‌خواهد انواع لذت‌های جنسی، چه بصری و لمسی و چه نوع ديگر به محيط خانوادگی و در چارچوب قانون اسلام انجام شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران یزد تاکید کرد: برخلاف سيستم غربی عصر حاضر که کار و فعاليت را با لذت‏‌جويی‌های جنسی به هم می‌آميزد، اسلام می‌خواهد اين دو محيط را کاملاً از يکديگر تفکيک کند.
وی افزود: پوشش اسلامی برای زنان، از ضروريات دين مقدس اسلام است چنان که آيات متعددی از قرآن بر اين مطلب دلالت دارند و از طرفی مسأله حجاب يکی از جنجالی‌ترين مسائل دنيای ديروز و امروز است که استکبار جهانی با هدف ضربه زدن به جوامع اسلامی در صدد تضعیف آن هستند.
ابراهیمی اضافه کرد: جوامع غربی حجاب را برخلاف آزادی قلمداد می‌کنند و آن را مغایر با آزادی زن می‌دانند در حالی که اسلام ناب محمدی دقیقا آن را با هدف صیانت و حمايت از حقوق زن لحاظ کرده است.
مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران یزد با بیان مزایای پوشش اسلامی تصریح کرد: حفظ پوشش اسلامی به نفع زن و جامعه است، و نه تنها دست و پا گير نيست و تضادی با آزادی ندارد بلکه زنان در عين حفظ پوشش اسلامی می‌توانند برترين فعالیت‏‌های اجتماعی را داشته باشند، و در چارچوب آزادی‌های صحيح و مقبول، از حق آزادی خود بهره‏‌مند شوند زيرا حجاب در اسلام به معنای پرده نشينی نيست بلکه به معناي پوششی معقول برای جلوگيری از فساد و حفظ کرامت زن است و ما امروز در جمهوری اسلامی ايران می‌بينيم که زنان در همه صحنه‏‌ها و عرصه‏‌ها می‌توانند در چارچوب حفظ پوشش اسلامی، به کار و تلاش بپردازند، بی آن‏که حجاب اسلامی برای تلاش‏‌های آنان، مشکلی ايجاد کند.
captcha