کد خبر: 3516791
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۷
لاله افتخاری:

کشمیر مصداق نقض حقوق بشر است؛ مدعیان دموکراسی سکوت نکنند

گروه سیاسی: نماینده سابق مجلس با اشاره به کشتار مردم مظلوم کشمیر گفت: کسانی که ادعای حمایت از آزادی و دفاع از دموکراسی دارند و به خود اجازه می‌دهند هر کاری انجام دهند، بدانند کشمیر مصداق نقض حقوق بشر است و باید در دفاع از مردم مظلوم این منطقه ورود کنند.

لاله افتخاری، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به کشتار مسلمانان کشمیر گفت: از دولت هند می‌‌خواهیم که با واقع‌بینی با مردم کشمیر رفتار کند؛ چراکه مردم این منطقه خیال انقلاب و انتظارات فوق‌العاده‌ای از مسئولان این کشور ندارند.

وی افزود: مردم این منطقه مردمی بسیار قانع، خون‌گرم و مهربان هستند که از دولتمردان خود می‌خواهند حداقل حقوق شهروندی برای آنها رعایت شود و بنده این موارد در سفری که به منطقه داشتم، به وضوح مشاهده کردم.

افتخاری با اشاره به اوضاع نامناسب مسلمانان کشمیر گفت: زمانی که اوضاع در این منطقه مساعد بود و درگیری وجود نداشت شاهد رفتار دوگانه‌ای از سوی دولت و مردم هند بودیم؛ به عنوان مثال اگر یک هندی می‌خواست به فرودگاه برود مشکلی نداشت و می‌توانست از امکاناتی که وجود دارد استفاده کند اما زمانی که یک کشمیری می‌خواست به فرودگاه برود باید فاصله‌ای یک کیلومتری را با تمام وسایلی که به همراه داشت با پای پیاده طی کند.

وی افزود: مسائلی از این دست نشان می‌دهد که در این کشور همواره نسبت به مردم کشمیر رفتارهای دوگانه صورت می‌گرفته و حقوق شهروندی این مردم نادیده گرفته می‌شد و این امر در بحرانی شدن وضعیت هند تأثیرگذار بود.

افتخاری گفت: از دولت و مردم هند می‌خواهیم که نسبت به رعایت حقوق مردم مظلوم و بی‌دفاعی که امروز همه امکانات از آنها سلب شده، بی‌توجه نباشند و اقدامات لازم را انجام دهند؛ فشار آوردن بر این مردم و کشتن آنها باعث می‌شود که مردم این منطقه مقاومت را جدی‌تر دنبال کنند و این مسئله بیش از همه برای دولت هند هزینه در بر خواهد داشت.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود مجامع بین‌المللی در قبال کشتار مردم کشمیر سکوت نکنند، گفت:‌ باید مردم دنیا مخصوصاً کسانی که در سازمان همکاری‌های اسلامی و علمای شیعه و سنی و کسانی که اقدامات بشردوستانه انجام می‌دهند و شعار حمایت از آزادی و دموکراسی سر می‌دهند، بدانند که مردم کشمیر چیزی جز دموکراسی نمی‌خواهند.

افتخاری تصریح کرد: کسانی که ادعای حمایت از آزادی و دفاع از دموکراسی دارند و به خود اجازه می‌دهند هر کاری انجام دهند، بدانند کشمیر مصداق نقض حقوق بشر است و باید در دفاع از مردم مظلوم این منطقه ورود کنند و از ظرفیت‌هایی که دارند برای دفاع از آنها استفاده کنند و نگذارند که وضعیتی همچون داعش تکرار شود.

وی ادامه داد: اگر روزی کشورهای اروپایی در قبال جنایات داعش سکوت کردند و یا از آنها حمایت کردند، امروز با جریان فرانسه روبرو شدند و بدانند که اگر در مقابل کشمیر سکوت کنند و یا از کسانی که حقوق مردم کشمیر را رعایت نمی‌کنند حمایت کنند، بدانند که فردا نوبت به خود آنها خواهد رسید.

captcha