کد خبر: 3517601
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف:

راه پیشرفت کشور، نهادینه شدن قرآن در همه امور است

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام حسینی گفت: امروز اگر ایران اسلامی می‌خواهد مسیر پیشرفت و تکامل خود را پیدا کند، باید آموزه‌های قرآنی را در عرصه‌های آموزشی و نظام‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ساکن کند، چرا که انقلاب ما انقلابی است که می‌خواهد قرآن را در تمام عرصه‌ها زندگی حاکم کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه شامگاه یکشنبه، سوم تیرماه در افتتاحیه سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان کشور در همدان، عنوان کرد: مسابقات قرآن و عترت سازمان آموزش و پرورش بزرگترین المپیاد قرآن، عترت و نماز در جمهوری اسلامی ایران است،
وی افزود: مشارکت نزدیک به 7 میلیون دانش‌آموز از آموزشگاه‌های وزرات آموزش و پرورش در سطح کشور در رشته‌های متعدد حرکت بسیار عظیمی است که به برکت انقلاب، خون شهدا و رهمنود‌های امام (ره) و رهبر معظم انقلاب صورت گرفته است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: روزی ما در کشور به تعداد انگشتان دست حافظ قرآن دانش‌آموز نداشتیم، اما امروز شاهد حضور ده‌ها هزار قاری و حافظ کل قرآن کریم در بین دانش‌آموزان هستیم که این امر سرمایه کمی نیست.
حجت‌الاسلام حسینی با بیان اینکه امروز در همین محفل شاهد حضور ده‌ها حافظ کل قرآن که منتخب دانش‌آموزان سراسر کشور هستند را شاهد هستیم که این سرمایه بزرگی است که نمی‌توانیم از عهده شکرگذاری آن تا ابد بر‌بیاییم، اضافه کرد: امام راحل(ره) فرموده‌اند که « هیچ جا بهتر از قرآن نیست، مکتب ما قرآن است، مقصد ما قرآن است، همه چیز ما قرآن است» اگر ما به همین فرمایشات توجه داشته باشیم مسیر خود را پیدا خواهیم کرد.
وی ادامه داد: امروز اگر ایران اسلامی می‌خواهد مسیر پیشرفت و تکامل خود را پیدا کند، باید آموزه‌های قرآنی را در عرصه‌های آموزشی و نظام‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ساکن کند، چرا که انقلاب ما انقلابی است که می‌خواهد قرآن را در تمام عرصه‌ها زندگی حاکم کند.
حجت‌الاسلام حسینی اذعان کرد: تنها زمانی می‌توانیم نقص‌ها و ضعف‌های امروز را و مشکلات را حل کنیم که بتوانیم قرآن را در تمام عرصه‌ها حاکم کنیم، اگر نسل‌های گذشته نتواسته‌اند به موفقیت کامل در این زمینه دست پیدا کنند بخاطر این است که در مسیر قرآن قدم برنداشته‌اند.
captcha