کد خبر: 3519581
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۶
معاون نخست‌وزیر مالزی:

چهره واقعی اسلام در رسانه‌ها ارائه شود

گروه بین‌الملل: معاون نخست‌وزیر مالزی گفت: سازمان‌های رسانه‌ای باید برای نشان‌دادن چهره واقعی اسلام با یکدیگر همکاری کنند.

چهره واقعی اسلام در رسانه‌ها ارائه شود
احمد زاهد حمیدی، معاون نخست‌وزیر مالزی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «برناما»، احمد زاهد حمیدی، معاون نخست‌وزیر مالزی در برنامه‌‌ تلویزیونی شبکه «الهجرة» این کشور گفت: کانال‌های اسلامی سازمان‌های رسانه‌ای باید به روش سالمی در راستای یافتن بازار بزرگی برای برنامه‌های اسلامی گام بردارند و برای انتشار این پیام که «اسلام صلح و توازن را توسعه می‌دهد نه خشونت» با یکدیگر رقابت کنند.
وی افزود: ارائه محتوا و نگرش در برنامه‌های تلویزیونی برای گروه‌های هدف نباید به مسلمانان منحصر شود؛ بلکه باید به غیر مسلمانان نیز اختصاص داده شود؛ البته نه برای مسلمان‌کردن آنها؛ بلکه برای معرفی چهره حقیقی اسلام.
حمیدی اظهار کرد:‌ ما می‌خواهیم اسلام به معنای حقیقی آن مورد احترام قرار گیرد. در عین حال به ادیان دیگر نیز احترام ‌بگذاریم، همان‌گونه که آنها به اسلام احترام می‌گذارند و این همان توازنی است که اسلام توسعه داده است.
حمیدی در این برنامه از نمایشگاه انحصاری بیش از 20 آثار از صنایع دستی با موضوع پیامبر(ص) و صحابه آن حضرت بازدید کرد.
الهجرة ابتکار دولت مالزی برای ایجاد کانالی تلویزیونی با برنامه‌های اسلامی و با هدف ارائه دیدگاه‌های اسلامی است که شش سال پیش راه‌اندازی شد.
دولت مالزی برای راه‌اندازی این شبکه تلویزیونی 60 میلیون رینگیت (معادل دو میلیون دلار ) اعتبار اختصاص داد.
captcha