کد خبر: 3520942
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۱
در سومین روز صورت می‌گیرد؛

پیگیری مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن خراسان رضوی

گروه فعالیت‌های قرآنی: سومین روز مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن خراسان رضوی با پیگیری مرحله نهایی مسابقات در رشته‌های حفظ در بخش آقایان و بانوان و همچنین برگزاری محفلی قرآنی در زندان این شهرستان در حال پیگیری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سومین روز مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن خراسان رضوی در نوبت صبح و بعداز ظهر در دو قسمت بانوان و آقایان در حال پیگیری است.
بنابر این گزارش، مسابقات امروز صبح، ۱8 مردادماه از ساعت ۸:۳۰، در تربت‌حیدریه آغاز شد و تا ساعت ۱۲:۳۰ نیز ادامه یافت که  مسابقات آقایان در نوبت صبح در بقعه متبرکه بی‌بی حسنیه در رشته‌های حفظ کل و همچنین در قسمت بانوان، مرحله نهایی حفظ پنج و 10 جزء و دعاخوانی برگزار شد.
علاوه بر این بعد از اتمام مسابقات در قسمت صبح، متسابقان در نماز جماعت شرکت کردند و بعد از صرف نهار و استراحت، مسابقات از ساعت ۱۵ در قسمت آقایان در رشته اذان و دعا‌خوانی در حال پیگیری است.
مسابقات بخش بانوان نیز در نوبت صبح پایان یافته است و در سمت بعدازظهر نیز مسابقاتی برگزار نمی‌شود، همچنین کتابی تحت عنوان نگین فیروزه‌ای در حاشیه سومین روز برگزاری مسابقات که با محوریت امامزادگان و بقاع متبرکه چاپ شده است، بین متسابقان توزیع شد.
 همچنین به مناسبت دهه کرامت و در جهت شناخت بيش از پيش فرهنگ قرآن و گسترش اين كتاب الهی در بين مددجويان، محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته استانی حاضر در این رقابت‌ها و مددجويان و کارکنان زندان شهرستان تربت‌حیدریه قبل از ظهر امروز، 18 مردادماه در محل این زندان برگزار شد.
علی عبدی، مدیر زندان تربت‌حیدریه در این مراسم با اشاره به حدیث حضرت علی(ع) که فرموده‌اند «قرآن را فرا گیرید که بهترین سخنان است و در آن بیندیشید که بهار دل‌هاست و از نور آن درمان جوئید که مایه بهبودی سینه‌هاست»، گفت: انسان‌ها در هر شرایط و لحظه‌ای باید با قرآن انس گرفت و تعالیم این معجزه الهی و این بهار دل‌ها را سرلوحه کاری و رفتاری خود قرار دهند تا همیشه طراوت و تازگی در تمامی کارهای آنها نمایان شده و پیروزی در انتظار آنان باشد.
وی با اشاره به اینکه قرآن برای اهل معرفت و کرامت سراسر رحمت و برکت است، تصریح کرد: برای دستیابی به رمز و رموز بی‌حد و اندازه قرآن کریم، باید با باطن آیات قرآن انس پیدا کنیم تا بتوانیم درک صحیحی از این کتاب آسمانی داشته باشیم.
یادآور می‌شود، این محفل انس با قرآن، با تجلیل از مددجویان حافظ 15 الی 30 جزء قرآن کریم پایان یافت.
پایان بخش مسابقات امروز، 18 مردادماه به عنوان سومین روز، مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن خراسان رضوی، برگزاری مراسم اختتامیه، همزمان با همایش امامزادگان و بقاع متبرکه استان، بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و تجلیل از برگزیدگان این رقابت‌ها در بقعه متبرکه بی‌بی حسنیه شهرستان تربت‌حیدریه است.




captcha