کد خبر: 3521496
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴

دیدار مسئولان قرآنی سیستان و بلوچستان و بوشهر با مدیرکل ارشاد اصفهان

گروه فعالیت‌های قرآنی: جمعی از مسئولان قرآنی استان‌های سیستان و بلوچستان و بوشهر با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، روز گذشته 18 مرداد، جمعی از مسئولان قرآنی استان‌های سیستان و بلوچستان و بوشهر به همراه هیئت مدیره مجمع خیرین قرآنی استان اصفهان با حجت‌الاسلام و المسلمین ارزانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان دیدار و گفتگو کردند.
حجت‌الاسلام ارزانی در این دیدار با بیان اینکه خدمت در ساحت مقدس قرآن کریم توفیق الهی است، گفت: باوجود محرومیت‌هایی که در دو استان سیستان و بلوچستان و بوشهر وجود دارد، فعالیت‌های قرآنی بسیار خوبی در آن‌ها انجام می‌گیرد.
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در ادامه آموزش قرآن در مهد کودک‌ها، تقویت موسسات و تشکل‌های قرآنی مردمی، برپایی همایش کشوری با حضور مدیران قرآنی و موسسات فعال مردمی را به مسئولان قرآنی استان‌های سیستان و بلوچستان و بوشهر یشنهاد کرد.
در ادامه این دیدار، مسئولین قرآنی استان‌های سیستان و بلوچستان و بوشهر نیز گزارشی از فعالیت‌های قرآنی استان خود ارائه کردند.
 گفتنی است در این دیدار مدیر عامل اتحادیه موسسات مردمی سیستان و بلوچستان، مسئول دار القرآن سیستان و بلوچستان، مدیر عامل اتحادیه موسسات مردمی بوشهر و برخی از اعضای از مجمع خیرین قرآنی اصفهان حضور داشتند.
captcha