کد خبر: 3527578
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۴

آغاز رقابت‌های قرآنی دانشجویان دختر در مصر

گروه بین‌الملل: مسابقات حفظ قرآن و احکام قرائت و تجوید با مشارکت 24 دانشجوی دختر از 12 دانشگاه مصر از دیروز، 13 شهریورماه، آغاز شد.

برگزاری مسابقات قرآن دانشجویی در مصر

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الوفد نیوز»، در این مسابقات که در دانشگاه «منیا»ی مصر برگزار می‌شود، 24 دانشجوی دختر از دانشگاه‌های «دمیاط، آموزش عالی، قاهره، کفرالشیخ، زقازیق، پورت سعید، اسکندریه، فیوم، بنی‌سویف، الازهر، شهر سادات و بنها» این کشور حضور دارند.
این مسابقات به همت اداره فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانشگاه «منیا»ی مصر برگزار می‌شود و دانشجویان در دو بخش حفظ کامل قرآن و احکام قرائت و تجوید به رقابت می‌پردازند.
بنابر این گزارش، «عزت شحاته کرار»، استاد دانشکده «دارالعلوم» دانشگاه منیا، «شیخ احمد خلف عبدالکریم«، از قراء اوقاف مصر و «ولید مشهور عبدالتواب»، از دانشکده ادبیات دانشگاه «منیا» از اعضای کمیته داوری این مسابقات هستند.
همچنین، کمیته ناظر بر این مسابقات متشکل از عماد محمد زکی، مدیرکل رفاه دانشجویان مصر، امیمه عباس الشریف از کارشناسان ارشد اداره کل رفاه دانشجویان و هشام ابراهیم، مسئول اداره فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانشگاه منیا است.
یادآور می‌شود، این مسابقات در چارچوب فعالیت‌ها و برنامه‌های چهارمین هفته دختران در حال برگزاری است.
چهارمین هفته دختران در دانشگاه «منیا»ی مصر از 11 شهریور آغاز شده و تا 17 این ماه ادامه دارد. این هفته با حمایت اشرف الشیحی، وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی مصر، جمال الدین ابوالمجد، رئیس دانشگاه منیا و هانی العربی، مسئول ارتباطات دانشجویی دانشگاه منیا برگزار می‌شود.
captcha