کد خبر: 3527587
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳

30 کانون فرهنگی استان اردبیل در طرح قرآنی «۱۴۵۰» مشارکت دارند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان اردبیل گفت: ۳۰ کانون فرهنگی هنری با تشکیل ۴۱ کلاس در طرح قرآنی «۱۴۵۰» با محوریت سوره مبارکه «الحدید» مشارکت دارند.

نادر سقا، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، تصریح کرد: ۳۰ کانون فرهنگی هنری با تشکیل ۴۱ کلاس در طرح قرآنی «۱۴۵۰» با محوریت سوره مبارکه «الحدید» مشارکت دارند.
وی ادامه داد: طرح قرآنی «1450» با محوریت روخوانی، روانخوانی، مفاهیم و حفظ سوره مبارکه «الحدید» به صورت سراسری با همکاری شبکه قرآن و سایر نهادهای قرآنی اجرا می‌شود.
 وی با اشاره به اینکه این طرح برای استفاده از ظرفیت های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان طراحی شده است، تصریح کرد: 41 کلاس در 30 کانون ویژه برادران و خواهران در استان اردبیل با همکاری کانون های فرهنگی هنری مساجد اجرا می شود.
 سقا با تاکید بر اینکه تشویق و ترغیب نوجوانان و جوانان جهت پرداخت به امر حفظ آیات قرآن کریم به عنوان ارزش اسلامی از اهداف این طرح است، افزود: این طرح در 16 جلسه به صورت حضوری در کانون های مساجد با مشارکت مربیان قرآنی کانون اجرا می‌شود.
وی با بیان این مطلب که آزمون نهایی ویژه شرکت کنندگان برگزار خواهد شد، افزود: زمینه سازی جهت دستیابی به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم از دیگر اهداف این طرح است.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان  اردبیل با اعلام این مطلب که استقبال عمومی از این طرح که به صورت هر ساله اجرا می‌شود بسیار مناسب است، یادآور شد:‌ طرح ملی قرآنی «1450» با شعار قرآن کتاب زندگی در سراسر کشور اجرا می‌شود.

captcha