کد خبر: 3527783
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷
خسروی:

مظلومیت شهدای منا به‌ دقت بازگو شود

گروه اجتماعی: مدیرکل حج و زیارت لرستان با تأکید بر این‌که مظلومیت شهدای منا که در اثر بی‌تدبیری دولت عربستان شهید شدند، باید به‌ دقت بازگو شود، افزود: مراسم سالگرد شهدای منا اول تا هشتم ذی‌الحجه برگزار می‎شود تا به‌صورت صدای متحدی در جهان نشان داده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمد خسروی، مدیرکل حج و زیارت لرستان امروز، 14 شهریورماه در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم سالگرد شهدای منا که در محل فرمانداری بروجرد برگزار شد، گفت: امسال اولین سالگرد شهدای منا است که سال گذشته در فاجعه منا جان خود را از دست دادند و به همین مناسبت باید امسال یاد شهدای منا را باشکوه گرامی بداریم.
وی اضافه کرد: برگزاری مراسم باشکوه سالگرد شهدای منا موضعی است که  در شواری عالی امنیت ملی مطرح شده که 15 وزارتخانه روی این موضوع تاکید داشتند و مهمترین برنامه امسال دیدار خانواده‌های شهدای منا با مقام معظم رهبری است.
خسروی ادامه داد: این ستادها در شهرستان‌ها تشکیل تا برنامه‌ریزی شود و قبل از روز عرفه این برنامه‌ها اجرا گردد و باید مظلومیت شهدای منا که در اثر بی‌تدبیری دولت عربستان شهید شدند، به دقت بازگو شود.
خسروی اظهارکرد: خانواده‌های شهدا مراسم سالگرد را امسال به‌صورت دسته‌جمعی و در روز اول مهر در مسجد نخی بروجرد برگزار می‌کنند که این مراسم از طرف خود خانواده‌ها می‌باشد.
وی بیان کرد: همچنین دعای عرفه به یاد شهدای منا و با محوریت شهدای منا در مصلی‌ها و یا جوار شهدای گمنام برگزار می‌شود که قرار است همه مراسم سالگرد گرامیداشت شهدای منا اول تا هشتم ذی‌الحجه برگزار شود تا به‌صورت صدای متحدی در جهان نشان داده شود.
مدیر کل حج و زیارت لرستان گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری بود که توانست پیکر شهدا را به کشور انتقال دهد و پیگیری‌های حقوقی را در دستور کار قرار دهد.
وی با اشاره به این که 17 فروردین 95 نامه برای نام‌گذاری میدانی در بروجرد به نام شهدای منا نوشته و به مسئولان مربوطه داده شده است، گفت: همه شهرها نام‌گذاری میدانی را به‌نام شهدای منا در دستور کار قرار داده‌اند که به‌نظر می‌رسد میدان نواب بروجرد به‌نام شهدای منا تغییر نام داده شود و عکس‌های شهدای منا در میدان جانمایی شود و یاد آنها در ذهن باشد.
captcha