کد خبر: 3531200
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱
حقیقت‌پور:

وزارت خارجه گزارش عملکرد چهارساله ریاست بر «نم» را ارائه دهد

گروه سیاسی: مشاور رئیس مجلس با بیان اینکه دوره چهارساله ریاست ایران بر جنبش عدم تعهد فرصت مناسبی در جهت تقویت جبهه مقاومت، افزایش توجه به مسئله فلسطین و مقابله با خشونت‌های منطقه بود، گفت: به نظر می‌رسد، قدری کم‌کاری در این زمینه صورت گرفته باشد و جا دارد مسئولان وزارت خارجه، گزارشی از دوره ریاست چهارساله ایران ارائه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران بر جنبش عدم تعهد که از سال ۱۳۹۱ آغاز شده بود به پایان رسید و ونزوئلا ریاست این جنبش را از ایران تحویل گرفت. این مسئله بهانه‌ای شد تا در گفت‌‌وگو با کارشناسان عملکرد جمهوری اسلامی ایران در دوره ریاست جنبش عدم تعهد مورد بررسی قرار بگیرد.   

منصور حقیقت‌پور، مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا درباره ارزیابی خود از دوران ریاست ایران بر جنبش عدم تعهد گفت: به اعتقاد من جمهوری اسلامی ایران بیشتر از این می‌توانست از فرصت ریاست جنبش عدم تعهد استفاده کند.

وی افزود: جنبش عدم تعهد نیازمند یک دبیرخانه فعال است و پیش‌بینی این بود که در طی این چهار سال، ایران بتواند این دبیرخانه را فعال کند تا آثار تجمع و همگرایی غیر متعهدها در مسائل بین‌المللی و مشکلات مبتلابه اعضا نمود بیشتری داشته باشد.

منصور حقیقت‌پور، مشاور رئیس مجلس

حقیقت‌پور اظهار کرد: این دوره چهارساله فرصت مناسبی بود که از ظرفیت «نم» در جهت تقویت جبهه مقاومت، افزایش توجه به مسئله فلسطین، مقابله با خشونت‌های منطقه و جریان تکفیری و دستیابی به راهبردهای سیاسی و اقتصادی مشترک استفاده شود.

مشاور رئیس مجلس عنوان کرد: به نظر می‌رسد شاید قدری کم‌کاری در این زمینه صورت گرفته باشد و جا دارد مسئولان وزارت خارجه و دبیرخانه این جنبش در این وزارت‌خانه گزارشی از فعالیت چهار ساله ایران در جنبش عدم تعهد ارائه کنند تا نقاط قوت و ضعف و آثار و دستاوردهای ریاست چهار ساله ایران بر «نم» مشخص شود.

حقیقت‌پور یادآور شد: در این زمینه  لازم است رسانه‌ها ارائه این گزارش را از وزارت خارجه مطالبه کنند تا بتوان قضاوت صحیح و دقیق‌تری از اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در طی این چهار سال انجام داد.   
captcha