کد خبر: 3531812
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۱

برگزاری مسابقه کتابخوانی «نماز» در بهزیستی همدان

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز بهزیستی استان همدان عنوان کرد: با همکاری صورت گرفته با ستاد اقامه نماز استان، فراخوان مسابقات کتابخوانی «نماز»، از کتاب حجت‌الاسلام قرائتی در سطح استان اعلام می‌شود.

افشین وهابیان، دبیر ستاد اقامه نماز بهزیستی استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: با همکاری صورت گرفته با ستاد اقامه نماز استان، فراخوان مسابقات کتابخوانی کتاب «نماز»، حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسن قرائتی در دو ماه آینده در سطح استان برگزار می‌شود.
وی افزود: همچنین هر ساله تقدیر از فعالان عرصه نماز نیز برگزار می‌شود که کارمندان خانم و آقا و سایر اعضای این سازمان، که در نماز جماعت به ویژه در ماه مبارک رمضان حضور مستمر دارند و در مسابقات آن شرکت می‌نمایند از سوی مدیر‌کل سازمان بهزیستی استان مورد تقدیر قرار می‌گیرند.
این مقام مسئول اظهار کرد: سازمان بهزیستی استان همدان علاوه بر فعالیت‌های قرآنی، برنامه‌های فرهنگی مختلفی را در سطح استان و 9 شهرستان برگزار می‌‌کند که از این میان می‌توان به برگزاری مسابقات ورزشی در رشته‌های فوتبال، فوتسال، والیبال، شطرنج و شنا در ایام فراغت و طی ایام تابستان ویژه جامعه هدف اشاره کرد.
وهابیان بیان کرد: برای پرسنل بازنشسته این سازمان نیز طی اردیبهشت‌ماه سالجاری، اعزام دو گروه 38 نفره به کربلای معلی انجام شده که در این راستا وام قرض‌الحسنه به مبلغ یک میلیون تومان اهدا شده است و بازنشستگان می‌توانند این مبلغ را طی 10 ماه به سازمان بازگردانند.
دبیر ستاد اقامه نماز بهزیستی استان همدان افزود: از دیگر برنامه‌های این سازمان تجلیل و تقدیر از فرزندان نخبه کارمندان در تمام مقاطع تحصیلی اعم از ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و مقاطع عالی دانشگاهی است.
وی عنوان کرد: همچنین در آغاز هر هفته، به کارتابل همکاران و کارمندان سطح استان، یک حدیث و روایت از ائمه معصوم همراه با معنی آن ارسال می‌شود که هنگام شروع به کار با سیستم، از این پیام فرهنگی بهره‌مند می‌شوند و در ایام عذاداری و اعیاد نیز این سازمان به برگزاری مولودیه و مداحی و توزیع نقل و شیرینی در بین همکاران می‌پردازد.
captcha