وی گفت: با این پیشفرض باید اعتراف و اذعان کرد که در حوزه تئاتر دفاع مقدس و فرهنگ مقاومت تاکنون آن گونه که باید و شاید به غیر از چند اثر قابل تأمل که در زمان تولید و اجرا با استقبال خوب مخاطبان نیز مواجه شد، چندان اهتمام و توجهی نداشتهایم و لذا لازم است در دوران جدید مدیریت این انجمن البته به قدر بضاعت، پرداخت نمایشی به زندگی سرداران جنگ و شهدای دفاع مقدس در دستور کار قرار گیرد.
عاقلزاده تصریح کرد: به همین دلیل در انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس مشتاقانه در انتظار ارائه طرحهای نمایشی از سوی فعالان تئاتر با موضوع شخصیت سرداران دفاع مقدس و پرداختن به نحوه و خط مشی زندگیشان هستیم و برنامههایی نیز در زمینه جلب اعتماد و نظر فعالان تئاتر به منظور پرداختن به این موضوعات مورد نظر داریم که متعاقباً اعلام خواهیم کرد.
مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس در ادامه گفت: همان طور که در نشست خبری تشریح برنامههای این انجمن به سمع و نظر رسید، یکی از رویکردهای جدی این انجمن توجه به آثار اقتباسی است، آن هم با این هدف که روایتهای نمایش با موضوع دفاع مقدس نزدیک به آن چیزی باشد که واقع شده است؛ در این راستا اگر فعالان تئاتر با اقتباس از رمان و کتابهای داستانی که به زندگی شهدا و سرداران جنگ است به تولید اثر بپردازند، این آثار نیز در اولویت روند تولید قرار خواهد گرفت.
عاقلزاده افزود: یکی از مسائلی که همواره به عنوان یک مسئله و دغدغه در انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس مطرح است اینکه، علیرغم آنکه نام انقلاب بر پیشانی این انجمن نقش بسته است، اما طی این سالها بیشتر رویدادهای دفاع مقدس مورد توجه تولید قرار گرفته و بر رویدادهای انقلاب و شخصیتهای مطرح آن سایه انداختهاند.
وی در پایان تأکید کرد: برای رفع این نقص، ساز و کار تشویقی و حمایتی نیز در دستور کار داریم تا فعالان تئاتر در حوزه دینی و ارزشی رغبت بیشتری نسبت به تولید آثار نمایشی با محوریت شخصیتها و رویدادهای انقلاب نشان دهند.