کد خبر: 3533151
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۱
سلاحورزی:

بانوان فرزندان خود را با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا کنند

گروه اجتماعی: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با بیان این‌که اگر حضور بانوان در دفاع مقدس نبود شاید جنگ به‌گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد، گفت: امروز بانوان وظیفه دارند فرهنگ ایثار و شهادت را بین فرزندان و خانواده‌های خود رواج دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، لیلا سلاحورزی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان در همایش «زن، حماسه و ایثار» که امروز دوشنبه، پنجم مهرماه در خرم‌آباد برگزار شد، در سخنانی پیرامون نقش بانوان در دفاع مقدس، گفت بانوان با تربیت و پرورش فرزندان توانستند نقش مهمی در تامین نیروهای رزمنده دوران دفاع مقدس ایفا کنند.
وی افزود: بانوان علاوه‌بر این‌که در پشت جبهه حضور فعالی داشتند برخی از آنها حتی در خط مقدم نیز حضور یافتند و اگر حضور بانوان در دفاع مقدس نبود شاید جنگ به‌گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد.
سلاحورزی اضافه کرد: بانوان در دوران دفاع مقدس فرزندان و همسران خود را برای حضور در جبهه‌ها تشویق و خودشان آنان را راهی جبهه‌ها می‌کردند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان ادامه داد: امروز بانوان وظیفه دارند فرهنگ ایثار و شهادت را در بین فرزندان و خانواده‌های خود رواج دهند.
وی به برپایی ایستگاه‌های صلواتی توسط بانوان لرستانی در مسیر اعزام رزمندگان اشاره کرد و گفت: هدف از برگزاری این همایش تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری و معرفی حماسه و ایثار بانوان در دفاع مقدس برگزار شده است.
در بخشی از این همایش بانوان از جمله صغری دانه‌ای، فاطمه صلواتی و سلاحورزی به بیان خاطرات خود از دوران دفاع مقدس پرداختند.
یادآور می‏‌شود، در این همایش امیر پاکباز، جانشین قرارگاه عملیاتی لشگر ،84 لرستان، ناهید پرویزپور، مدیرکل انتخابات استانداری لرستان، یدالله دلارام، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حجت‌الاسلام سعید مهدوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان و حجت‌الاسلام رمضان تیموری، از کارشناسان مذهبی لرستان و قربانی، مشاور استاندار لرستان در امور ایثارگران نیز حضور داشتند.
captcha