کد خبر: 3533558
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۲

گسترش فضای مجازی موجب بروز آسیب‌های جبران‌ناپذیر شده است

گروه اجتماعی: فرماندار شهرستان رزن با بیان اینکه گسترش فضای مجازی موجب بروز آسیب‌های جبران‌ناپذیر شده است، ادامه داد: به علت اینکه نتوانسته‌ایم پیش‌بینی کنیم فضای مجازی هم معروف و هم منکر دارد بنابراین در کنترل آن ضعیف هستیم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از همدان، فتحعلی حسینی، فرماندار شهرستان رزن سه‌شنبه، 6 مهرماه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان رزن، اظهار کرد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر یک واقعیت است و نمی‌توان آن را تعطیل کرد، چرا که جامعه به ترویج معروفات و جلوگیری از گسترش منکرات نیاز دارد.
وی با بیان اینکه باید با اعمال شیوه‌هایی تاثیرگذار، جلوی اشاعه منکرات را گرفت چرا که امروز بسیاری از معروفات فراموش شده و منکرات جای آن را گرفته و عادی شده است، افزود: مربیان امر به معروف و نهی از منکر با رسالت‌های علمی و معنوی و تربیتی که در جامعه ایجاد می‌کنند، بیشترین اثرگذاری را بر انجام این فرایض الهی خواهند داشت.
حسینی با بیان اینکه گسترش فضای مجازی موجب بروز آسیب‌های جبران‌ناپذیر شده است، ادامه داد: به علت اینکه نتوانسته‌ایم پیش‌بینی کنیم فضای مجازی هم معروف و هم منکر دارد بنابراین در کنترل آن ضعیف هستیم و امروز با این گرفتاری مواجه شده‌ایم و جرائم زیادی در این حوزه اتفاق می‌افتد.
مهدی مصطفی‌پور، دادستان رزن نیز با اشاره به اینکه دستگاه‌ها راهکارهای عملی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ارائه کنند، گفت: دستگاه‌های اجرایی شهرستان در راستای احصاء منکرات شهرستان باید راهکارهای عملی برای برون‌رفت و کاهش آسیب‌ها را ارائه کنند.
وی با بیان اینکه موادمخدر و طلاق را از جمله منکرات شهرستان عنوان و ابراز کرد: باید در راستای کاهش این منکرات همه دستگاه‌ها وارد میدان شوند.
ابوالفضل برات‌زاده، فرمانده سپاه ناحیه رزن نیز از برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکر در رزن خبر داد و گفت: این همایش در هفته امر به معروف و نهی از منکر برگزار خواهد شد همچنین نواختن زنگ امر به معروف و نهی از منکر در مدارس، تقویت عفاف و حجاب و سلامت محیط کسب و کار از عناوین برنامه‌های شهرستان رزن در این هفته است.
captcha