به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام سید مصطفی حسینی، رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و عضو هیأت رسیدگی به موسسات قرآنی در گفتوگو با ستاد خبری پانزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت گفت: باتوجه به رسمیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری آزمون قرآن مهم و موثر خواهد بود، اما چندین نهاد در حال برگزاری آزمونهای قرآن هستند و باید دستگاهها با هم هماهنگ عمل کنند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: اگر آزمون قرآن و عترت در موسسات برگزار شود، افراد راحتتر در آزمون شرکت میکنند.
حسینی همچنین درخصوص وجه تمایز مسابقات قرآن و آزمون قرآن و عترت وزارت ارشاد، گفت: آزمون قرآن با مسابقات قرآن متفاوت است. در مسابقات قرآن رقابتهایی وجود دارد و افراد کمی در آن شرکت میکنند، در حالی که در آزمون قرآن افرادی که حد نصاب را کسب کنند گواهینامه دریافت میکنند.
وی افزود: آزمون قرآن تکمیل فرایند آموزشی است، اما مسابقات قرآن، امری تبلیغی و ترویجی است.
رئیس مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: مبنای کلی حمایت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالیتهای آموزشی موسسات قرآنی، عملکرد آنها در آزمونهای سراسری قرآن و عترت است و با این کار خروجی موسسات ارزیابی میشود.
حسینی بیان کرد: آزمونهای سراسری قرآن و عترت میتواند شاخص خوبی برای ارزیابی عملکرد موسسات قرآنی در حوزه آموزش باشد، ولی کافی نیست.
وی با اشاره به آزمون قرآنی ویژه کارکنان دولت نیز اظهار کرد: علاوه بر برگزاری آزمونهای حضوری، لازم است آزمونهای آنلاین نیز برگزار شود که بحمدالله این اتفاق برای نخستین بار به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتاده است.