کد خبر: 3535896
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸

امنیت ایران اسلامی به واسطه فرهنگ عاشورایی است

گروه اجتماعی: رئیس مجمع عالی بسیج استان همدان، اظهار کرد: در همه کشورها مانند یمن، بحرین و افغانستان آشوب وجود دارد اما به برکت وجود فرهنگ عاشورا و تاسوعا و فرهنگ ایثار و شهادت، امنیت ایران مثال‌زدنی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، غلامعلی ابوحمزه، نائب رئیس مجمع عالی بسیج استان همدان، چهارشنبه 14 مهرماه در مجمع عالی بسیج استان همدان، اظهار کرد: یکی از مباحث مهم مجمع بسیج مراقبت از خطوط قرمز است به طوریکه هر کس از خط قرمزهای نظام عبور کند دست و پایش را قطع خواهیم کرد.
وی افزود: حرکتی که آلمانی‌ها به راه انداختند و وزیر اقتصاد آلمان به ایران آمد، حرکت بسیار زننده‌ای بود چرا که چند ماه قبل صدراعظم آلمان مطرح کرد برای رابطه با ایران پیش‌شرط داریم که آن هم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است.
ابوحمزه بیان کرد: با توجه به بیان این پیش‌شرط، بسیار جای تأسف و تعجب دارد که چگونه مسئولان در نظام جمهوری اسلامی با وزیر اقتصاد آلمان دست می‌دهند و تفاهم‌نامه امضا می‌کنند، باید همه نیروهای ارزشی و مجامع بسیج پای کار بیایند و نباید مسئولان دولتی اجازه می‌دادند که چنین اتفاق ضدارزشی در کشور اسلامی ایران رخ دهد.
وی گفت: به فرموده امام خامنه‌ای، در 25 سال آینده اسرائیلی وجود نخواهد داشت و این رژیم کودک‌کش ساقط می‌شود؛ مقام معظم رهبری تعبیری را مطرح کرده‌اند که باید در تمام سخنرانی‌ها و منبرها گفته شود و آن این است که ای مردم، یزید، شمر و ابن‌زیاد زمانه خود را بشناسید و ببینید که یزید زمان شما کیست؟
فرمانده سپاه همدان اذعان کرد: خیانت‌های بسیاری توسط وهابیت انجام می‌شود که همگی آن زیر سر آمریکا و اسرائیل بوده و با این اوصاف ننگ است که بیایند و پیش‌شرط هم برای ما بگذارند؛ مجمع عالی بسیج تنها به کارگروه و بیان طرح‌ها ختم نمی‌شود بلکه مجمع بسیج باید از تمام تدابیر و سیاست‌های مقام عظمای ولایت دفاع کند.
وی با بیان اینکه مجامع بسیج حساس هستند و باید همه اتفاقات را رصد کنند و عکس‌العمل منطقی نسبت به آن انجام دهند،خاطرنشان کرد: مجامع بسیج باید نسبت به خطوط قرمز بیدار باشند و از آن مراقبت کنند همچنین باید انقلابی فکر و عمل کرده و همواره از ارزش‌های انقلابی دفاع کنند؛ گذاشتن پیش‌شرط و آمدن وزیر آلمان به کشور ما بسیار تلخ و زننده است و اصلا فکر نمی‌کردیم دولت این کار را بکند.
وی گفت: عده‌ای غافل هستند و متوجه نیستند که در زمین دشمن بازی می‌کنند و آب در آسیاب دشمن می‌ریزند. سناتور آمریکایی به کشور ما می‌آید و مسئولان می‌گویند ما خبردار نشدیم.

یک شهید همدانی در بین 78 شهید تازه تفحص شده
فرمانده سپاه همدان تأکید کرد: تا آنجایی که صبر انقلابی‌مان اجازه دهد صبر می‌کنیم اما هر کسی در هر جایی از خطوط قرمز امام(ره) و انقلاب عبور کند فرزندان انقلابی نظام دست و پای آنها را قطع خواهند کرد؛ در همین ایام پیکر 78 نفر از بهترین فرزندان این انقلاب به کشور برگشته که از این میان یک شهید مربوط به همدان و یک شهید مربوط به ملایر است.
وی با تأکید بر اینکه اگر شهدای مدافع حرم نبودند داعشی‌ها از کرمانشاه عبور می‌کردند و در 25 کیلومتری همدان باید می‌جنگیدیم، اعلام کرد: شهید زارع‌الوانی با داشتن یک فرزند یک ساله به جبهه مقاومت رفت و شهید سردار همدانی سینه سپر کرد و به شهادت رسید؛ باید توجه کرد که مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش ماست و امروز باید از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب دفاع کنیم و جوابگوی خون شهدا باشیم.
فرمانده سپاه همدان خطاب به کسانی‌که از رابطه و مذاکره با آمریکا دم می‌زنند تأکید کرد: مگر کشورهایی که با آمریکا رابطه دارند به کجا رسیده‌اند؟
ابوحمزه در بخش دیگری از سخنانش از سکینه خدابنده‌لو، بانوی مؤمن و متدینی که در مسابقات المپیک با حجاب کامل ظاهر شد قدردانی کرد و گفت: بانوان ما باید این بانوی همدانی را در حجاب الگوی خود قرار دهند.

امنیت ایران اسلامی به واسطه فرهنگ عاشورایی است
محمدعلی زلفی‌گل،رئیس مجمع عالی بسیج استان همدان  در مجمع عالی بسیج استان همدان، اظهار کرد: این عاشورا و تاسوعاست که باعث شده ایران اسلامی به واسطه فرهنگ عاشورایی و تاسوعایی دوام و قوام داشته باشد.
وی با بیان اینکه ایران جزیره امن جهان است، تصریح کرد: در همه کشورها مانند یمن، بحرین و افغانستان آشوب وجود دارد اما به برکت وجود فرهنگ عاشورا و تاسوعا و فرهنگ ایثار و شهادت، امنیت ایران مثال‌زدنی است.
وی افزود: همه دشمنان در تعجب هستند که چه عاملی باعث شده جمهوری اسلامی این‌گونه در امنیت و آرامش باشد که باید به آنها گفت ما آرامش جمهوری اسلامی ایران را مدیون فرهنگ عاشورا و تاسوعا هستیم.
زلفی‌گل تصریح کرد: مدافعانی که خانه و خانواده خود را رها می‌کنند و به عشق امام حسین(ع) و اولادش راهی جبهه مقاومت می‌شوند تنها عاملش جبهه، جهاد و شهادت است، هر کس دلش در گرو نظام جمهوری اسلامی است، باید در حفظ، تقویت و قوام نظام بیشتر تلاش کند.
captcha