کد خبر: 3541900
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۴
امیدبخش خبر داد:‌

آغاز ثبت‌نام پانزدهمین نمایشگاه کتاب شیراز

گروه فرهنگی:‌ معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از آغاز ثبت نام ناشران برای حضور در پانزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب شیراز در سال ٩٥ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، مهدی امیدبخش، معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از آغاز ثبت نام ناشران برای حضور در پانزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب شیراز در سال ٩٥ خبر داد و گفت: مهلت ثبت‌نام ناشران برای حضور در پانزدهمین نمایشگاه کتاب شیراز از تاریخ ٨  تا ٢١ آبان تعیین شده است.
وی با اشاره به جزئیات حضور ناشران در نمایشگاه اظهار كرد: ناشران می‌توانند برای حضور در این نمایشگاه بانک عامل خود را بانک شهر انتخاب کرده و حساب این بانک را تهیه کرده باشند.
امیدبخش اظهار كرد: بخشی از بن کتابی که برای پانزدهمین نمایشگاه کتاب استان فارس در نظر گرفته شده است پیش از شروع نمایشگاه در بانک شهر عرضه خواهد شد.
معاون فرهنگی مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان كرد:‌ تاریخ و شعب بانک شهر که به این منظور در نظر گرفته شده اعلام و جزئیات دیگر اطلاع‌رسانی خواهد شد.
وی اضافه کرد: پانزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب شیراز از ٣ الی ٩ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی شیراز برگزار می شود.
امیدبخش همچنین به اجرای برنامه‌های هفته کتاب پیش از آغاز نمایشگاه بزرگ کتاب شیراز اشاره کرد و گفت: برنامه‌های هفته کتاب جمهوری اسلامی از ٢٢ لغایت ٢٨ آبان ماه، در میان دانش‌آموزان، مردم، محله‌ها، مراکز خرید و مقابل بیمارستان‌ها برگزار می‌شود .
معاون مطبوعاتی فرهنگ و ارشاد فارس، آغاز هفته کتاب را همراه با اجرای طرح‌های «هر کلاس یک کتاب»، «ایستگاه کتاب ساعت»،« پرده خوانی» دانست و افزود: تلاش می‌شود در اجرای این برنامه‌ها از تمام ظرفیت‌های موجود بهره گرفته می‌شود.
captcha