کد خبر: 3542898
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵
دبير مجمع اسلام ناب طلاب حوزه علميه قم:

استمرار و تداوم كمك فکری و محتوايی موكب جمكران در سطح بين‌الملل

گروه اجتماعی: دبير مجمع اسلام ناب طلاب حوزه علميه قم گفت: موكب جمكران می‌تواند پس از مواجهه و ارتباط برای يک اقدام مهدوی برنامه‌ريزی مشترک داشته باشد و در طول سال ارتباطش با افراد را حفظ كند و در زمينه تبليغ، جذب، نيروسازی و ... به آن‌ها کمک فکری، محتوايی و مشاوره‌ای بدهد.

به گزارش خبرگزاری بین‎‏المللی قرآن(ایکنا) از قم، محمد بهرامی، دبير مجمع اسلام ناب طلاب حوزه علميه قم با اشاره به حضور موکب جمکران در مسير پياده‌روي اربعين حسيني اظهار كرد: وجود اين موكب بسيار مهم و مغتنم است، يکي از دلايل اهميت پياده‌روي اربعين آن است که بسياري از افراد را به آينده اين حرکت اميدوار کرده است.
وي بیان كرد: نقل شده زماني كه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) ظهور مي‌كنند، به عالميان مي گويند آگاه باشيد که جد من مظلوم و تشنه به شهادت رسيد و زماني كه مي‌خواهند خودشان را به عالم معرفي کنند، مي‌گويند من نوه حسين بن علي(علیه السلام) هستم. 
دبير مجمع اسلام ناب طلاب حوزه علميه قم خاطرنشان كرد: پس مردم عالم پيش از ظهور بايد حسين بن علي(علیه السلام) را شناخته باشند و پياده‌روي اربعين بزرگترين فرصت براي اين شناخت است و به نوعي يکي از مقدمات ظهور است. 
وي با بيان اينكه پياده‌روي اربعين بزرگترين اجتماع مسلمانان و شيعيان است، گفت: اين اجتماع مي‌تواند به يک هدف و مطالبه جمعي واحد معطوف شود و آن ظهور امام عصر(عجل الله تعالی فرجه) باشد، البته گفته‌اند منتظر بايد خود صالح و اصلاح‌گر باشد و اين روند زمينه‌ساز ظهور است، فرهنگ‌سازي اين موضوع يکي از وظايف موکب جمکران محسوب مي‌شود.
بهرامي با بيان اينكه يک جمعيت عظيم از شيعيان سراسر دنيا در پياده‌روي اربعين حضور دارند، گفت: اگر اين جمعيت تبديل به يک شبکه همدل و هم‌مقصد شود، توانايي کارهايي بسيار بزرگ را در گستره جهاني دارند که از جمله مهم‌ترين اين کارها معرفي مهدي موعود(عجل الله تعالی فرجه) به جهانيان است. 
وي خاطرنشان كرد: موکب جمکران مي‌تواند شروع‌کننده و تهيه‌کننده محتواي اين امر باشد، البته با شناخت کامل انواع مخاطبان و رعايت اقتضائات فکري، فرهنگي و بومي هر دسته از مخاطبان اين امر ميسر است.
دبير مجمع اسلام ناب طلاب حوزه علميه قم با اشاره به اموري كه موکب جمکران مي‌تواند به آن توجه داشته باشد، گفت: اين موكب مي‌تواند از ميان کساني که در اين موکب حضور پيدا مي‌كنند يا از کنار آن تردد دارند، بر اساس برنامه‌ريزي صورت گرفته، در قالب گفتگو به شناسايي و جذب افرادي که از کشورهاي مختلف آمده‌اند و توانايي ارتباط مؤثر و کار فرهنگي دارند، بپردازد.
وي ادامه داد: اين موكب پس از ارتباط با اين افراد براي يک اقدام مهدوي بايد برنامه‌ريزي مشترک داشته باشد و در طول سال ارتباط با آنها حفظ شود و محتواهاي لازم در اختيارشان قرار گيرد و در تبليغ، جذب و نيروسازي و... به آنها کمک فکري، محتوايي و مشاوره‌اي ارائه شود.
بهرامي عنوان كرد: با اين طرح گستره تأثير موکب جمکران از چند روز پياده‌روي فراتر رفته و در طول سال ادامه پيدا مي‌كند.
captcha