کد خبر: 3549225
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹
بازوند تأکید کرد:

ضرورت ساخت مدارس استاندارد در مناطق محروم

گروه اجتماعی: استاندار لرستان به ضرورت ساخت مدارس استاندارد در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: باید در ساخت فضاهای آموزشی از مصالح مستحکم و استاندارد استفاده شود که عمر مفید بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش لرستان که شامگاه شنبه، ششم آذرماه در استانداری لرستان برگزار شد، به ضرورت ساخت مدارس استاندارد در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: باید در ساخت فضاهای آموزشی از مصالح مستحکم و استاندارد استفاده شود که عمر مفید بیشتری داشته باشند.
وی افزود: ماندگاری فضاهای آموزشی با استفاده از مصالح مرغوب محلی از جمله مواردی است که باید به دقت رعایت شود.
استاندار لرستان اضافه کرد: شهرداری‌ها باید با نگاه جامع‌تری به  آموزش و پرورش و  رسالت‌های این دستگاه کمک کند تا بتواند به وظایف قانونی خود مبادرت کند.
بازوند به تشکیل کارگروه  تخصصی برای پیگیری مشکلات فیمابین این دو دستگاه اشاره کرد و گفت: مسائل و مشکلات باید به‌صورت تخصصی در این کارگروه مطرح و حل و فصل شوند.
استاندار لرستان در ادامه با توجه به کمبود اعتبارات آموزش و پرورش برای پرداخت بدهی‌های حامل‌های انرژی با  تمدید استمهال شش ماهه مدارس موافقت کرد.
وی در پایان به هوشمندسازی کلاس‌های پایه ششم اشاره و با پرداخت 3میلیارد ریال اعتبار برای توسعه هوشمندسازی کلاس‌های پایه ششم موافقت کرد.
آموزش و پرورش در سبد خانوارها فرهنگ‌سازی شود
در ادامه گودرز کریمی‎فر، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان  یکی‌از سیاست‌های دستگاه تعلیم و تربیت را ارتقاء کیفیت آموزشی ذکر کرد و گفت: کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های فوق برنامه مدارس با  دو رویکرد کسب رتبه‌های تک‌رقمی، دو رقمی و سه رقمی کنکور سراسری  و ارتقاء میانگین نمرات  صورت می‌گیرد.
وی افزود: آموزش و پرورش لرستان طی سه سال گذشته به‌دور از هرگونه شعار درمانی توفیقات متعددی  مؤثری در زمینه‌های کنکور سراسری، جشنواره‌ها و المپیادهای علمی، فرهنگی و ورزشی کسب کرده است.
کریمی‎فر اظهارکرد: در برنامه کوتاه مدت  تقویت کلاس‌های فوق برنامه، کیفی کردن آموزش، انتخاب معلمان تلاش‌گر  و موفق، فعال کردن گروه‌های آموزشی و برگزاری آزمون‌های پیشرفت تحصیلی در مدارس خاص همراه با تجزیه و تحلیل در دستور کار قرار گرفته است .
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان  با اشاره به این‌که چهار مدرسه خاص در سطح استان وجود دارد، یادآور شد: مدارس شاهد، هیات امنایی، نمونه و استعدادهای درخشان  از جمله مدارس خاص است  که دانش‌آموزان با ضریب هوشی بالاتری در آنها مشغول به تحصیل هستند.
کریمی‌فر تاکید کرد: ما تا نتوانیم آموزش را به‌عنوان سبد خانوارها مثل استان‌های برخوردار فرهنگ‌سازی کنیم و تا توسعه مشارکت‌های مردمی را همیار، همراه و هم‌بار خود قرار نداده‌ایم نمی‌توانیم انتظار ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
0
0
اگر این اقدام صورت گیرد باعث ارتقاء کیفیت آموزش می‌شود
captcha