کد خبر: 3551600
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰

اجرای دوره تخصصی صوت و لحن قرآن ویژه بانوان مكتب‌القرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: قائم مقام مؤسسه مكتب‌القرآن ثارالله(ع) از برگزاری دوره تخصصی صوت و لحن قرآن کریم در فاطمیه خواهران شهرستان قرآنی لامرد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام محمد الهیاری، قائم مقام مؤسسه موقوفه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) امروز 16 آذر در جمع خبرنگاران گفت: دوره تخصصی صوت و لحن قرآن کریم ویژه خواهران در واحد فاطمیه از عصر امروز در شهرستان لامرد برگزار می‌شود.
وی افزود: در این دوره تخصصی که به‌مدت 3 روز ادامه خواهد داشت 60 نفر از حافظان و قاریان خواهر با مبانی تخصصی صوت و لحن قرآن کریم آشنا می‌شود كه پس از کسب نمره قبولی، به آنان گواهی پایان دوره از سوی اداره کل اوقاف و امورخیریه فارس و مؤسسه موقوفه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) اعطا می‌شود.
نویسنده کتاب آیه‌های ماندگار با اشاره به اهمیت تلاوت زیبا و دلنشین قرآن کریم در جذب جوانان و سایر اقشار جامعه به برنامه‌های قرآنی گفت: دوره‌های تخصصی صوت و لحن با بهره‌گیری از اساتید مجرب و ممتاز استان برگزار می‌شود که در این دوره از کارگاه‌های آموزشی از خانم عقدکی از اساتید مطرح استان در بخش صوت و لحن استفاده می‌شود.
وی بیان کرد: کلیات صوت و لحن قرآن کریم، تجوید تخصصی و آموزش نغمه‌ها و دستگاه‌های قرآنی از موارد مورد تدریس در دوره تخصصی صوت و لحن قرآن است.
قائم مقام مؤسسه موقوفه مکتب‌القرآن ثارالله(ع) در پایان گفت: علاوه بر این‌ها کلاس‌های آموزشی عمومی قرآن کریم نیز شامل روخوانی و روان‌خوانی، تحوید و ترتیل، ترجمه و مفاهیم و قرائت قرآن کریم در مدرسه حفظ قرآن کریم ثارالله(ع)  برگزار می‌شوند.
captcha