کد خبر: 3553625
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰

معرفی چارپاره‌سرایان شعر انقلاب در «چارپاره»

گروه ادب: سیداکبر میرجعفری در اثر جدیدش با عنوان «چارپاره»،‌ به چگونگی بهره‌گیری از فرهنگ انقلاب در این سبک شعری و معرفی چارپاره‌سرایان انقلابی می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «چارپاره» اثر سیداکبر میرجعفری به کوشش انتشارات سوره مهر به چاپ رسید. این کتاب از تعاریف ابتدایی درباره چارپاره آغاز می‌شود و با معرفی اولین چارپاره‌ها،‌ به سراغ نسل اول و دوم چارپاره‌سرایان می‌رود. چارپاره و انقلاب اسلامی،‌ بهره‌گیری از فرهنگ انقلاب، چارپاره و شعر روایی انقلاب و معرفی چارپاره‌سرایان شعر انقلاب از جمله عناوین فهرست این کتاب است. سپس در بخش پایانی این اثر، اشعار شاعران چارپاره‌سرا آمده است.

یوسفعلی میرشکاک،‌ حسین اسرافیلی،‌ محمدرضا عبدالملکیان، ساعد باقری،‌ شهرام رجب‌زاده و سعید بیابانکی از جمله چارپاره‌سرایان انقلاب هستند که درباره این سبک شعری هر کدام از این شاعران مطالبی بیان شده است.

زبان ساده و روان ویژگی‌های چارپاره‌های اسرافیلی است. در کلام او کمتر به تعقید لفظی بر می‌خوریم. او سعی کرده است از کلماتی بهره بگیرد که مخاطب عام نیز به راحتی با شعرهایش ارتباط برقرار کند.

«چارپاره» در 2500 نسخه، به بهای 11 هزار تومان و در 232 صفحه به کوشش سوره مهر منتشر شد.

captcha