کد خبر: 3554253
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۱
دانش آشتیانی:

خیرین در زمینه آموزش و توانمندسازی معلمان ورود كنند

گروه اجتماعی: وزیر آموزش و پرورش گفت: خیرین علاوه بر ساخت فضاهای آموزشی در زمینه آموزش و توانمند سازی معلمان به ویژه در مناطق محروم و دور افتاده نیز همیاری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، وزیر آموزش و پرورش امروز، 25 آذرماه در آیین آغاز احداث بزرگترین مجتمع آموزشی کشور در شیراز گفت: تأکید مقام معظم رهبری این است که هرچه در آموزش و پرورش هزینه شود، سرمایه‌گذاری است.
وی گفت: همه دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که سرمایه‌گذاری برای نیروی انسانی، به‌ویژه در آموزش و پرورش عمومی و در مقطع ابتدایی آن باعث توسعه در کشور می‌شود.
آشتیانی تأكید كرد: اگر بخواهیم توسعه در کشور به جایگاه واقعی خود برگردد و امکان بیشتری برای خدمت‌رسانی به مردم داشته باشیم، باید در آموزش و پرورش و برای نیروی انسانی آن سرمایه‌گذاری کنیم.
وزیر آموزش و پرورش  اظهار كرد: یکی از وظایف اصلی آموزش و پرورش و فرهنگیان این است مدرسه را به عنوان زیر بنای توسعه کشور به مردم معرفی کنند، چراکه هم اکنون این موضوع هنوز در حد شعار باقی مانده و باور چندانی به آن نیست.
وی تأكید كرد: هم اکنون بنگاه‌های اقتصادی به این نتیجه رسیده‌اند که برای تربیت نیروی انسانی توانمند و کارآمد در جامعه باید در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری كنند.
وی ضمن  تقدیر از رئیس هیئت مدیره و اعضای بنیاد صدر هاشمی‌نژاد گفت: علاوه بر اهمیت مسئله مالی و اعتباری این پروژه‌ها ، نگاه به موضوع سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش با ارزش‌تر است.
وزیر آموزش و پرورش افزود: علاوه بر توجه به بعد سخت‌افزاری در این زمینه، باید به نیروی انسانی این مجموعه‌ها نیز به عنوان عامل موثر و اصلی در افزایش کیفیت آموزشی توجه ویژه داشت.
وی با تأكید بر اینكه خیرین علاوه بر ساخت فضاهای آموزشی در زمینه آموزش و توانمند سازی معلمین، به ویژه در مناطق محروم و دور افتاده نیز همیاری داشته باشند، گفت:‌ بر اساس سیستم‌های جدید آموزشی لازم است در طراحی فضاهای آموزشی نیز بازنگری شود چرا که فضای کالبدی و معماری مدارس در فرایند آموزش و مرحله یاد دهی و یادگیری تأثیر مهمی دارد.
وزیرآموزش و پرورش تاکید کرد: فضایی که دانش‌آموز  وارد آن می‌شود باید شاد و با نشاط باشد، چرا که دانش‌آموز ساعات زیادی از وقت خود را در این محیط سپری می کند و این محیط شاداب و صمیمی است که ما را به مدرسه زندگی نزدیک کرده و در تربیت دانش‌آموزان موثر خواهد بود.
 وی گفت: تعلیم و تربیت استعدادهای کشور، نیازمند دگرگونی و تغییر در نگرش دارد و برای شکل‌گیری صحیح تعلیم و تربیت باید نگاهمان را به این سمت سوق دهیم که تعلیم و تربیت مشارکتی و دو سویه است و معلمان نیز می‌توانند از دانش‌آموزان بیاموزند و اینگونه است که تعلیم و تربیت صحیح شکل می‌گیرد.
آشتیانی با تأكید بر اینكه آموزش و پرورش باید بستری فراهم كند تا خلاقیت‌های دانش‌آموزان رشد كند و معلمان در این زمینه تسهیل‌گر هستند، خواستار بازنگری در ساخت فضاهای آموزشی شد و گفت: فضاهای آموزشی باید متناسب با روش‌های نوین آموزشی ساخته شود تا جوابگوی نیاز دانش‌آموزان باشد.
captcha