کد خبر: 3555900
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۲

خنثی سازی حمله تروریستی به ملبورن در کریسمس

گروه بین الملل: نخست وزیر استرالیا از خنثی سازی توطئه تروریستی حمله به اماکن مهم ملبورن به عنوان دومین شهر بزرگ این کشور خبر داد که قرار بوده است، در روز کریسمس رخ دهد.

خنثی سازی طرح حمله تروریستی به ملبورن در کریسمس
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبکه خبری ابره پرس، مالوکوم ترنبول، نخست وزیر استرالیا بامداد امروز جمعه، سوم دی با اعلام این خبر افزود: نیروهای پلیس و دستگاههای امنیتی موفق شدند طرح تروریستی بزرگی را که قرار بوده در ملبورن اجرا شود، ناکام بگذارند.
وی در گفت و گو با خبرنگاران تصریح کرد: این اخبار برای تمام استرالیایی ها حائز اهمیت است، چراکه این روزها همه ما به خاطر کریسمس و شب سال نوی میلادی، در اماکن عمومی جمع می شویم. اکنون وقت جشن یه خاطر ناکام ماندن تروریستها در اجرای این طرح بزرگ تروریستی فرا رسیده است.
وی افزود: تروریستهای افراطی تهدید جدی برای جهان هستند اما نباید از آنها بترسیم.
پلیس استرالیا در همین رابطه اعلام کردکه هفت نفر افراط گرا را بازداشت کرده و توطئه تروریستی آنها برای حمله به شهر بندری ملبورن، مرکز ایالت ویکتوریا در جنوب شرق این کشور در روز میلاد حضرت مسیح (ع) را ناکام گذاشته است.
بر اساس این گزارش، «گراهام آشتون»، فرمانده پلیس ایالت ویکتوریا در این باره تاکید کرد که افراد بازداشت شده در حال برنامه ریزی برای حمله به اماکن مهم و نمادین مرکز این ایالت همچون ایستگاه قطار، میدان «فدراسیون» و کلیسای جامع «پولس مقدس» بودند که خوشبختانه ناکام ماندند.
captcha