کد خبر: 3557570
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۳
کتاب تصویری «9 دی» رونمایی شد؛

اعلام حمایت روایت فتح از انتشار و تولید کتاب‌های «حماسه نهم دی»

گروه جهاد و حماسه: مدیرعامل انتشارات روایت فتح در آئین رونمایی از کتاب تصویری «9 دی» گفت: از مؤلفان و مترجمانی که کتاب‌هایی با موضوع نهم دی را تولید و چاپ کنند حمایت می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سردار حسن علایی، مدیرعامل انتشارات روایت فتح عصر امروز، 8 دی‌ماه در آئین رونمایی از کتاب «9 دی» به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با حماسه نهم دی اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب این حماسه را به عنوان یکی از قله‌های فراموش‌نشدنی و حرکتی برخاسته از بصیرت دانسته است؛ حرکتی که در فضای غبارآلود و متکی بر ایمان و اراده الهی بود.
وی افزود: کتاب «حماسه بصیرت و ایمان» درباره حماسه نهم دی در سال 91 منتشر شد و در حال حاضر نیز کتاب «9 دی» منتشر و رونمایی می‌شود که تلفیقی از متون و تصاویر است و زوایای گوناگونی از این حماسه را تبیین کرده است.
سردار علایی ادامه داد: کشور برای برپایی حماسه نهم دی آمادگی نداشت و این حرکتی خودجوش از سوی مردم بود و تشکلی در رابطه با تشکیل آن دخالت نداشت. خودجوش بودن این حماسه بزرگترین حسن این حرکت بود، اما قافله اصحاب قلم که باید آن را به تصویر می‌کشیدند از این حرمت عقب ماندند؛ چرا که برای انتشار کتاب «9 دی» زمان زیادی را صرف کردیم تا تصویری با کیفیت بهتر و از زوایای گوناگون بیابیم و این کتاب گوشه‌ای از تصاویر حماسه نهم دی است.
وی در ادامه بیان کرد: این کتاب در 9 فصل تدوین شده که بیشتر روی بار تصویری آن تأکید شده است و متون صرفاً برای تبیین زوایای عکس است. انتخابات و حضور گسترده مردم پای صندوق‌های رأی، اعلام زودهنگام پیروزی و ادعای تقلب، اهداف پنهان و آشکار فتنه، نقش رسانه‌های بیگانه در شعله‌ور کردن فتنه و نقش رهبری و مردم در خلق حماسه 9 دی بخشی از عناوین این کتاب را شامل می‌شود.
سردار علایی تصریح کرد: آمادگی خود را در راستای حمایت از تولید و انتشار کتاب‌های با موضوع نهم دی را اعلام می‌کنم و در این میان گروه‌های مؤمن و انقلابی در اولویت هستند و آنها را حمایت می‌کنیم تا گوشه‌ای از این حماسه به علاقه‌مندان ارائه و معرفی شود تا با توجه بیش از پیش نویسندگان و ناشران به این موضوع بتوانیم نمایشگاهی اختصاصی برای آن برگزار کنیم.
پرویز سروری، عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه با اشاره به اهمیت حماسه 9 دی بیان کرد: دکترین دفاعی هر کشوری براساس مقتضیات آن کشور شکل می‌گیرد و دکترین کشور ما نقش مردم در دفاع از انقلاب است. حماسه 9 دی نیز بر همین اساس شکل گرفت و کشور در شرایط حساسی قرار داشت.
وی افزود: دشمنان تصور می‌کردند به دلیل تنوع قومی و مذهبی در ایران، زمینه اختلاف وجود دارد و می‌توانند با ایجاد آشوب در آن، کشور را تجزیه کنند و امروز هم که جریان مقاومت در منطقه وجود دارد، توانسته آمریکا را به زانو درآورد، البته دشمنی آنها همچنان ادامه دارد و آنها دست از توطئه برنداشته‌اند.
سروری در ادامه گفت: 9 دی باعث شد دشمن استراتژی خود را از تحریم به مشارکت تغییر دهد و این پیروزی و دستاورد بزرگی بود که باید در قالب نگارش کتاب به این موضوع بیشتر پرداخته شود تا این حماسه تحریف نشود؛ چرا که برخی می‌خواهند این حماسه را به اغتشاش و هتک حرمت در روز عاشورا نسبت دهند و اصل موضوع را به فراموشی بسپارند.
captcha