کد خبر: 3565388
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴
سعید تقوی اعلام کرد:

برگزاری برنامه‌های اقلیت‌های دینی به مناسبت دهه فجر در 5 استان کشور

گروه سیاسی: رئیس کمیته اقلیت‌های دینی ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی تصریح کرد: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته بیش از 80 برنامه در این ایام در 5 استان کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سعید تقوی، رئیس کمیته اقلیت‌های مذهبی ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی امروز، یک‌شنبه، 3 بهمن‌ماه، در نشستی خبری به تشریح برنامه‌های این کمیته برای گرامیداشت سی‌وهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت.
وی ضمن تسلیت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و نیز شهادت تنی چند از آتش‌نشانان در حادثه پلاسکو اظهار کرد: کمیته اقلیت‌های دینی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نمایندگانی از جامعه آشوریان، ارامنه، زرتشتیان و کلیمیان جلساتی برگزار کرد و برنامه‌هایی را برای گرامیداشت دهه فجر پیش‌بینی کرده است.
تقوی با بیان اینکه بیش از 80 برنامه برای 5 استان در نظر گرفته شده است، گفت: از جمله مهم‌ترین برنامه‌های اقلیت‌های مذهبی در ایام دهه فجر به صدا درآمدن ناقوس کلیساها، کنیسه‌ها و آتشکده‌ها همزمان با ساعت ورود امام خمینی(ره) به میهن و برگزاری ویژه‌برنامه‌های مذهبی خوادهد بود.
رئیس کمیته اقلیت‌های مذهبی ستاد مرکزی دهه فجر افزود: همچنین اقلیت‌های مذهبی در مراسمی که به مناسبت آغاز دهه فجر در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب برگزار می‌شود، حضور خواهند یافت.
وی اظهار کرد: در 14 بهمن نیز مهمانی لاله‌ها به مناسبت گرامیداشت شهدای اقلیت‌های دینی در آرامگاه کلیمیان تهران برگزار می‌شود و در این مراسم از برخی خانواده‌های شهدای اقلیت‌های دینی تجلیل می‌شود.
در ادامه این نشست خبری، سلیمان کهن‌صدق، عضو انجمن کلیمیان تهران به تشریح اهم برنامه‌های این انجمن در ایام دهه فجر پرداخت.
بر این اساس، درمان رایگان بیماران سرپایی در تاریخ 21 و 22 بهمن در بیمارستان خیریه دکتر سپیر، تقدیر از افتخارآفرینان و نخبگان کلیمی، قرائت تورات مقدس و دعای شبرخ (آرزوی سلامتی برای رهبر معظم انقلاب و مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی) در 11 و 18 بهمن، برگزاری جشن انقلاب از سوی سازمان‌های جوانان انجمن کلیمیان تهران، برگزاری شب شعر و اجرای موسیقی و ایراد سخنرانی، گردهمایی و جشن بانوان، گردهمایی و جشن دانشجویان و جوانان، بازدید از سرای سالمندان یهود و مهد کودک‌های یلدا و برپایی نمایشگاه عکس و مسابقات المپیاد علمی و ورزشی از جمله برنامه‌ها انجمن کلیمیان تهران در ایام سی‌وهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب است.
همچنین «زایا»، عضو انجمن آشوریان تهران اهم برنامه‌های این انجمن را عنوان کرد.
تزئین مجتمع‌های آموزشی و مذهبی آشوری، برپایی آیین‌های دعا و نیایش در کلیساهای آشوری و کلدانی، برپایی آیین سالگرد انقلاب اسلامی در مجتمع‌های آموزشی مریم (س) و بهنام و تالار ویلیام دانیال از جمله مهم‌ترین ویژه‌برنامه‌های جامعه آشوریان در این ایام خواهد بود.
افشین نمیرانیان نیز برنامه‌های ویژه انجمن زرتشتیان تهران را تشریح کرد که از جمله آنها می‌توان به حضور در شاه‌ورهرام ایزد تهران و نیایش برای سرافرازی و آرامش ایران و ایرانیان، مراسم ویژه در مهد کودک سپند در جشنگاه خسروی، برگزاری نمایشگاه‌های هنری و جشنواره‌های ورزشی، هنری و فرهنگی، ویزیت رایگان بیماران در درمانگاه یگانگی و برگزاری جشن و مراسم آیینی در جشنگاه خسروی اشاره کرد.
همچنین آرتین بابایانس، عضو شورای خلیفه‌گری ارامنه تهران برنامه‌های این شورا را در ایام دهه فجر تشریح کرد.
برگزاری مسابقات و جشنواره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی در باشگاه‌های ارامنه، درمان رایگان بیماران در درمانگاه آبدیسیان در 22 و 23 بهمن، برپایی نمایشگاه‌های هنری و فرهنگی، برگزاری مسابقات مقاله‌نویسی، تقدیر از نخبگان علمی و فرهنگی و برگزاری مسابقات ویژه معلمان و دانش‌آموزان نیز از جمله برنامه‌های شورای خلیفه‌گری ارامنه تهران است.
captcha