به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآنی(ایکنا) از یزد، محمدعلی سالاری، مدیر فرهنگی بسیج دانشجویی استان یزد با تاکید بر اینکه پیروزی انقلاب اسلامی یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی سیاسی و بی بدیل ترین انقلاب تاریخ است اظهار کرد: جنبش ها و حرکت های مردمی مسلمانان و مظلومان در گوشه و کنار جهان از قیام امام خمینی (ره) و ملت ایران منبعث شده است و آثار انقلاب اسلامی در دنیا مشهود است.
سالاری ضمن اشاره به اینکه هدف از این انقلاب عظیم تشکیل تمدن نوین اسلامی و جهانی شدن اسلام ناب محمدی است بر لزوم گرامیداشت این ایام و ضرورت تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در محیط دانشگاه به خصوص با بهره گیری از ظرفیت های هنری به برنامه های متنوع فرهنگی و هنری بسیج دانشجویی استان در این ایام اشاره کرد و گفت: برگزاری نمایشگاه دستآوردهای انقلاب، اجرای تئاتر تصویر آفتاب با موضوع انقلاب در دانشگاه ها و برگزاری مسابقات کتابخوانی -عکس و فیلم و وصیت نامه امام خمینی (ره) از جمله این برنامه هاست.
وی با اشاره به برگزاری سومین کنگره شهدای دانشجوی استان و اختتامیه دومین جشنواره ادبی هنری رویش یادآور شد: این برنامه با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا، مسئولان فرهنگی و هنری استانی و کشوری، رؤسای دانشگاه های استان و دانشجویان هنرمند با برنامه های متنوع در اواخر بهمن ماه برگزار خواهد شد.
مدیر فرهنگی ناحیه بسیج دانشجویی استان یزد گفت: برگزاری جشن های انقلاب در دانشگاه ها، اعزام دانشجویان به مشهد مقدس و آغاز اعزام دانشجویان به اردو های راهیان نور جنوب به عنوان بزرگترین حرکت فرهنگی کشور در این ایام، چاپ و انتشار نشریات دانشجویی در سطح دانشگاه های استان بخشی دیگر از برنامه های متنوعی است که برای این ایام درنظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: در ایام دهه مبارک فجر، علاوه بر برنامه های فرهنگی و هنری جلسات هم اندیشی و کرسی های آزاد اندیشی، نشست های بصیرتی و روشنگری نیز به همت بسیج دانشجویی استان برگزار خواهد شد.
منبع: روابط عمومی بسیج دانشجویی یزد