کد خبر: 3572257
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰

برگزاری سمینار «آینده گردشگری مشهد»

گروه معارف: سمینار آینده گردشگری مشهد، همزمان با رویداد مشهد 2017 و با حضور شخصیت‌های علمی و اجرایی ملی و استانی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سمینار آینده گردشگری مشهد، همزمان با رویداد مشهد 2017 و با حضور شخصیت‌های علمی و اجرایی ملی و استانی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می‌شود.
در این سمینار، دکتر غلام حیدر ابراهیم بای سلامی، نماینده رییس جمهور در شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تنی چند از اعضای هیئت علمی دانشگاه و متخصصان حوزه گردشگری سخنرانی خواهند کرد.
همچنین در پایان این سمینار، نشست تخصصی با همکاری پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، استانداری خراسان رضوی، معاونت فرهنگی شهرداری مشهد و انجمن صنفی دفاتر مسافرتی خراسان رضوی برگزار می‌شود.
گفتنی است، سمینار یک روزه آینده گردشگری مشهد، 21 بهمن‌ماه از ساعت 8:30 صبح الی 14 در محل پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می‌شود.
captcha