کد خبر: 3575483
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰

23500 نفر از استان اصفهان در آزمون طرح ملی تربیت حافظان قرآن شرکت کردند

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از شرکت 23500 نفر از این استان در آزمون کتبی طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن امیری، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، اظهار کرد: در روز پنجشنبه 28 بهمن‌ماه و در ازمون کتبی طرحح ملی تربیت حافظان قرآن کریم 23500 نفر از استان اصفهان در این آزمون شرکت کردند. 
وی افزود: آزمون در 160 حوزه انتخابی در سطح استان و در رشته‌های حفظ یک جزء تا حفظ کل و حفظ موضوعی 300 و 150 موضوع برگزار شد. همچنین حدود 80 درصد شرکت کنندگان را بانوان و 20 درصد مابقی را آقایان تشکیل می‌دهند.
حجت‌الاسلام امیری ادامه داد: بزرگترین حوزه برگزاری آزمون در سطح استان و کشور، مصلای امام خمینی(ره) اصفهان با 3600 نفر شرکت کننده بود، ضمن اینکه شهرستان اصفهان با حدود 8500 تا 9000 نفر، بیشترین شرکت کننده را در میان شهرستان‌های استان داشته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان اظهار کرد: سال گذشته 16000 نفر در این آزمون شرکت کردند، علاوه بر این در سال‌های گذشته تا لحظات آخر ثبت‌نام صورت می‌گرفت و سپس آزمون شفاهی برگزار می‌شد، اما امسال کسانی که در آزمون شفاهی شرکت کرده بودند، می‌توانستند در آزمون کتبی نیز شرکت کنند.
وی گفت: کسانی که در آزمون شفاهی و کتبی جمعا نمره بالای 70 کسب کنند، گواهی‌نامه دریافت خواهند کرد و نتایج تا 15 اسفند از طریق سایت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان اعلام خواهد شد.
captcha