کد خبر: 3578347
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵
مدیرکل آموزش بنیاد شهید تشریح کرد:

دستاوردهای جشنواره ملی ایثار برای دستگاه‌های مشارکت‌کننده

گروه جهاد و حماسه: مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران، شکل‌گیری کمیته‌های علمی در دستگاه‌های مشارکت‌کننده در جشنواره ملی ایثار را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این جشنواره برای دستگاه‌ها دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد علی فقیهی، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به دستاوردهای برگزاری جشنواره ملی ایثار در بین دستگاه‌های مشارکت‌کننده بیان کرد: یکی از دستاوردهای مهم این جشنواره شکل‌گیری کمیته‌های علمی در دستگاه‌های مشارکت‌کننده و همچنین ایجاد همکاری‌ها و هم‌بستگی بین آنها بوده است. در رابطه با افرادی که در این جشنواره مورد تقدیر قرار می‌گیرند، می‌توان گفت ضمن دریافت جایزه تقدیرنامه‌ای می‌گیرند که به‌نحوی رزومه علمی برای آنها محسوب خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت‌های که تاکنون در این زمینه صورت گرفته است، بیان کرد: از حدود یک‌سال پیش طرح سامانه یکپارچه‌سازی تحصیلی ایثارگران را پیگیری می‌کنیم که با برقراری آن گزارشات و پرونده‌های تحصیلی محصلان ایثارگر به شکل متمرکز در اختیار نهادهای ذی‌ربط قرار خواهد گرفت و از پراکندگی و به‌وجود آمدن گزارشات متفاوت جلوگیری خواهد شد.

فقیهی تصریح کرد: در همایشی که سال گذشته برگزار کردیم از 157 نفر دانشجوی برتر ایثارگر تقدیر کردیم و آنها با همکاری دانشگاه آزاد به عضویت در هیئت‌های علمی درآمدند. امروزه حدود 500 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگا‌ه‌ها از دانشجویان ایثارگر بوده‌اند و امیدواریم جشنواره ملی ایثار نیز بتواند چنین نتایجی را به دنبال داشته باشد.

captcha