به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) از قم این همایش 10 اسفند با حضور یکصد و پنجاه نفر از استادان، محققان و نویسندگان عرصه نقد فرقه ضاله بهائیت در مجتمع یاوران مهدی قم برگزار شد.
در این همایش سخنرانان به ارائه آخرین تحقیقات خود در زمینه بهائی پژوهی پرداختند. تجلیل از شخصیت آیت الله محمد مردانی از استادان برجسته و با سابقه حوزه نقد فرق و ادیان انحرافی از دیگر برنامه های صورت گرفته در این همایش بود. همچنین از ده نفر از فعالان این عرصه در حوزه های پژوهش، آموزش، فضای مجازی، مقاله نویسی و... تقدیر شد.
علیرضا روزبهانی مسئول میز بهائیت قطب تعمیق باورهای دینی دفتر تبلیغات و مدیر عامل موسسه معراج با تاکید بر تلاش برای رشد کمی و کیفی فعالیتهای علمی انتقادی در حوزه بهائیت پژوهی، آشنائی فعالان این حوزه با یکدیگر و اطلاع یافتن از آخرین یافته های پژوهشی را از اهداف این همایش دانست و مجاهدات بزرگانی همچون آیت الله مردانی را در عرصه مبارزه با فرق ضاله ستودنی توصیف کرد.
در پایان این برنامه شرکت کنندگان با حضور در دو پنل تخصصی به ارائه دیدگاه های خود از منظر فرهنگی و سیاسی پرداختند.