کد خبر: 3596359
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸

مسئولان زمینه را برای نخبه‌پروری در رشته‌های قرآنی هموار کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست اوقاف الیگودرز زمان برگزاری مسابقات قرآنی مرحله شهرستانی در الیگودرز را سوم و چهارم خردادماه اعلام کرد و گفت: جامعه امروز ما نسبت به گذشته بیشتر محتاج فرهنگ قرآنی است و مسئولان نهادهای فرهنگی باید به این مهم توجه خاص داشته باشند و میدان را برای نخبه‌پروری در همه رشته‌های علوم قرآنی هموار کنند.

حجت‌الاسلام اعتمادی، سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان الیگودرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برنامه‌ریزی اوقاف این شهرستان برای برگزاری باشکوه چهلمین دوره مسابقات قرآن‌کریم مرحله شهرستانی خبر داد و گفت: شعار چهلمین دوره مسابقات قرآن‌کریم «یک کتاب، یک امت» است که همه را به همدلی و وحدت دعوت می‌کند.
وی درک مفاهیم و عمل به آن‌ها را بالاترین هدف انس با قرآن عنوان کرد و افزود: قاریان و حافظان قرآن‌کریم نباید از این هدف غافل شوند.
سرپرست اوقاف و امور خیریه الیگودرز ضمن دعوت از همه اصحاب قرآنی در رشته‌های مختلف برای شرکت گسترده در مسابقات قرآن اوقاف تاکید کرد: وظیفه ما تشویق و ترغیب نسل جوان برای انس با قرآن است و چه جایی بهتر و باشکوه‌تر از صحنه مسابقات قرآن‌کریم که روح تلاوت آیات توسط قاریان، حافظان، مؤذنین و مرتلین جامعه را نورانی می‌کند.
وی با اشاره به هجمه‌های فرهنگی دشمنان اسلام و قرآن گفت: جامعه امروز ما نسبت به گذشته بیشتر محتاج فرهنگ قرآنی است و مسئولان نهادهای فرهنگی باید به این مهم توجه خاص داشته و میدان را برای نخبه‌پروری در همه رشته‌های علوم قرآنی باز و راه را هموار و موانع را برطرف کنند.
اعتمادی زمان برگزاری مسابقات را چهارشنبه، سوم خرداد ویژه برادران و پنج‌شنبه، چهارم خردادماه ویژه خواهران و جمعه، پنجم خرداد را ویژه رشته‌های مفاهیم و معارف ذکر کرد.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه الیگودرز تاکید کرد: توجه به رشته‌های معارف و مفاهیم بسیار حائز اهمیت است و داوطلبان می‌توانند در رشته تفسیر سوره مبارکه «یوسف» و سوره مبارکه «رعد» و حفظ 80 حکمت نهج‌البلاغه در آزمون کتبی شرکت کنند.
حجت‌الاسلام اعتمادی یادآور شد: قرآن چشمه جوشان معرفت، معارف زندگی و اخلاقی و مفاهیم بلند آسمانی است و همه ما موظف به نشر و آموزش قرآن‌کریم هستیم.
captcha