کد خبر: 3598161
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴

عضویت رایگان کتابخانه‌های عمومی استان البرز در 20 اردیبهشت

گروه فرهنگی: معاون اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی البرز گفت: طرح عضویت در کتابخانه‌های این استان امروز چهارشنبه، 20 اردیبهشت به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، به نقل از اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی البرز، محمدکریم صابری، معاون اداره کل کتابخانه‌های عمومی البرز اظهار کرد: به‌منظور تسهیل در استفاده از خدمات کتابخانه‌های عمومی، امکان عضویت به صورت رایگان(کارت بها) در کتابخانه‌های عمومی استان در روز چهارشنبه، 20 اردیبهشت ماه در کلیه کتابخانه‌های عمومی استان البرز مهیا شده است.
وی اضافه کرد:عرضه خدمات کتابخانه‌ای به عموم مردم یکی از اهداف اصلی کتابخانه‌ها است که در این روز به صورت عضویت رایگان در نظر گرفته شده است.
صابری گفت: یکی از گروه‌های بزرگ استفاده کننده از کتابخانه‌های عمومی، کودکان و نوجوانان در مقاطع مختلف تحصیلی هستند که کتابخانه عمومی در کنار سایر خدمات کتابخانه‌ای، کلاس‌های آموزشی و فعالیت‌های جنبی فراوانی را برای این عزیزان ارائه می‌کنند.
captcha