کد خبر: 3601004
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲

آمادگی کامل البرز برای برگزاری انتخابات

گروه سیاسی: رئیس هیات نظارت برانتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا استان البرز گزارشی از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دراین استان ارائه داد و گفت: البرز برای برگزاری انتخابات در آمادگی کامل به سر می‌برد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، محمد جواد کولیوند، رئیس هیات نظارت برانتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا استان البرز، 29اردیبهشت، در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: 29 اردیبهشت روز بزرگی برای مردم ایران خواهد بود و با تدابیر از پیش تعیین شده، هر 6 شهرستان استان البرز آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات را دارند.
وی با اشاره به اینکه نقص در راه‌اندازی برخی از شعب در ابتدای روز وجود داشت ادامه داد: اکنون هزار و 283 صندوق اخذ رای در استان البرز وجود دارد که از این تعداد 980 صندوق به وزارت کشور متصل شده است.
کولیوند گفت: در 6 شهر محمد شهر، مشکین دشت، ماهدشت، هشتگرد، نظرآباد و کمالشهر، انتخابات به صورت تمام مکانیزه برگزار می‌شود.
این مسئول با اشاره به اینکه قدری وقفه در بحث شعب الکترونیک وجود دارد افزود: در برخی از شهرها همکاران نظارت، دقت کافی نداشته و نام یکی از کاندیداهای شورا در لیست اسامی اعلام نشده است.
رئیس هیات نظارت برانتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا استان البرز در پایان گفت: امید است تمامی مردم در این انتخابات شرکت کنند و این امر به ساعات پایانی موکول نشود.
captcha