کد خبر: 3604250
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲

سوره‌های مُلک و واقعه؛ محور طرح قرآنی 1451

سوره‌های مُلک و واقعه؛ محور طرح قرآنی 1451 فعالیت های قرآنی: مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان همدان عنوان کرد: طرح 1451 با محوریت 2 سوره مبارکه «ملک و واقعه» در ماه مبارک رمضان و تابستان برگزار خواهد شد.

غلامرضا فرهادی، مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)  از همدان، اظهار کرد: ماه رمضان ماه برکت، رحمت، مغفرت، توبه، انابه، صبر و مواسات است، رمضان ماه تقوا، طهارت و رهایی از شر نفس و به خدا پیوستن است.

وی افزود: از جمله برنامه‌های شاخص این مجموعه در ماه مبارک رمضان، جزء خوانی قرآن کریم در مساجد و حسینیه‌های سراسر استان و به طور شاخص در حسینیه امام همدان، همراه با اهدای جوایز ارزنده به حضار این جمع است.

مسئول دارالقرآن تبلیغات استان اضافه کرد: برپایی مهد‌ کودک‌های قرآنی، جلسات آموزش قرائت قرآن ویژه نوجوانان، پاسخ به سوالات شرعی و شبهات خواهران و برادران، آموزش قرائت صحیح نماز و تفسیر قرآن کریم از برنامه‌های جانبی جمع‌خوانی‌های قرآن کریم است.

فرهادی از اجرای طرح قرآنی 1451 خبر داد و عنوان کرد: طرح 1451 با محوریت 2 سوره ملک و واقعه در ماه مبارک رمضان و تابستان برگزار خواهد شد این طرح در ماه مبارک رمضان با محوریت سوره مُلک برگزار خواهد شد که در آن برنامه‌های مختلف تلویزیونی برای همه شبکه‌ها تولید خواهد شد و برای ایام تابستان نیز سوره مبارکه واقعه با 96 آیه انتخاب شده است.

captcha