کد خبر: 3607217
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷
بازوند تأکید کرد:

استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

گروه اجتماعی: استاندار لرستان با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت فضای مجازی به‌عنوان یک فرصت، گفت: طرح بهزیستی در خصوص کاهش طلاق از ابتدای تیرماه به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود و تمام دستگاه‌های اجرایی باید از تمام ظرفیت خود جهت کاهش طلاق استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان، در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی لرستان که امروز چهارشنبه، ۱۷ خردادماه در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، با بیان این‌که آسیب‌های اجتماعی یکی‌از چالش‌های مهم و جدی پیش‌روی کشور است، گفت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب نسبت به کاهش آسیب‌های اجتماعی شورایی با ریاست رئیس‌جمهور در این راستا تشکیل شد.
وی با اشاره به این‌که در سال‌جاری باید به‌صورت جدی به مسائل اجتماعی پرداخته شود، عنوان کرد: جلسات ساماندهی و مدیریت آسیب‌های اجتماعی به‌صورت ماهانه تشکیل خواهد شد.
استاندار لرستان با بیان این‌که آسیب‌های اجتماعی باعث کاهش سرمایه اجتماعی می‌شود، ادامه داد: سرمایه اجتماعی یک کشور بزرگ‌ترین سرمایه آن کشور است این در حالی‌است که سرمایه اجتماعی ایران سرمایه بزرگی است که نمونه آن شرکت گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری بود.
وی ادامه داد: هر مشکلی که در کشور وجود داشته باشد با سرمایه اجتماعی می‌توان آن مشکل را برطرف کرد.
بازوند با اشاره به این‌که مسئولیت کمیته طلاق ستاد مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با سازمان بهزیستی است، اظهارکرد: طرح بهزیستی در خصوص کاهش طلاق از ابتدای تیرماه به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود و تمام دستگاه‌های اجرایی باید از تمام ظرفیت خود جهت کاهش طلاق استفاده کنند.
استاندار لرستان افزود: افزایش خدمات مشاوره‌ای قبل از ازدواج، اجباری شدن آموزش‌های زندگی و همچنین حضور پُررنگ صدا و سیما در کاهش آسیب‌های اجتماعی تاثیر بسزایی دارد.
وی عنوان کرد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید از ظرفیت فضای مجازی به‌عنوان یک فرصت استفاده شود.
captcha