کد خبر: 3608126
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۲

توزیع سبدغذایی بین نیازمندان فردیس

گروه اجتماعی: رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان فردیس گفت: ‌در راستای اجرای طرح همای رحمت در ایام ماه مبارک رمضان 200 سبد غذایی بین نیازمندان این شهرستان توزیع شد.

سیدعابدین موسوی‌زاده، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان فردیس در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهار کرد: در طرح همای رحمت سبدهای غذایی در قالب اقلام مورد نیاز از جمله برنج، روغن، چای، حبوبات، قند، شکر، خرما، ماکارونی، مرغ، رب و پنیر در اختیار نیازمندان قرار می‌گیرد.
وی افزود: طرح همای رحمت با تأسی از سیره والای حضرت علی(ع) و با بهره‌مندی از همت والا و دستان توانای خیران برای دستگیری از نیازمندان کم برخوردار در این شهرستان برگزار می‌شود.
موسوی‌زاده گفت: در قالب سفره‌های مهربانی توسط خیرین و جمعیت داوطلبان هلال احمر 120 نفر از ایتام مورد اطعام قرار می‌گیرند.
این مسئول بیان کرد: جمعیت هلال احمر شهرستان با بهره‌گیری از باورهای دینی، فرهنگی و ملی حس نوع‌دوستی را در جامعه تقویت کرده و با کمک و یاری حامیان و خیرین خود در جهت توسعه مشارکت‌های مردمی و اصل همبستگی اجتماعی تلاش می‌کند.

مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
0
0
انشاالله روزی برسه که دیگه هیچ نیازمندی نداشته باشیموامیدواریم مسولان هم نیازمندان جامعه روکمکهای بهتری بکنند،وتنهابه چندقلم بسته غذایی ختم نشه
captcha