کد خبر: 3620231
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷

اختصاص بودجه یک میلیارد و 700 میلیون تومانی به ورزش و جوانان شهرستان رزن

اختصاص بودجه یک میلیارد و 700 میلیون تومانی به ورزش و جوانان شهرستان رزن گروه اقتصاد: سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان رزن عنوان کرد: یک میلیارد و 700 میلیون تومان میزان اعتبارات بخش اداره ورزش و جوانان شهرستان رزن در سال 96 است.

کرمانی سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان رزن در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان از افزایش بودجه سازمان ورزش و جوانان در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: یک میلیارد و 700 میلیون تومان میزان اعتبارات بخش اداره ورزش و جوانان شهرستان رزن در سال 96 است.

وی افزود: ورزش همگانی یک عامل اساسی در تأمین سلامتی و کیفیت زندگی افراد جامعه به شمار می‌رود اما فرهنگ و نگرش، باورها، ویژگی‌های فردی و وضعیت مادی فرد می‌تواند میزان حضور او را در ورزش‌های همگانی تحت تأثیر قرار دهد.

کرمانی اضافه کرد: این شهرستان نیازمند جذب اعتبارات ورزشی برای توسعه زیرساخت‌ها و همچنین فرهنگ‌سازی عمومی برای ورزش همگانی است لذا در این راستا با دکتر شعبانی مهر، معاون ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان دیدار و گفت و گویی انجام شد.

سرپرست اداره ورزش و جوانان رزن با بیان استقبال خوب مردم شهرستان از ورزش‌های همگانی گفت: این شهرستان پتانسیل‌های به مراتب بیشتر از این را در جهت مشارکت همگانی در ورزش‌های عمومی دارد که باید مسئولان به این موضوع مهم توجه کنند چراکه توسعه ورزش در هر استان و شهرستانی در سلامت آن جامعه نقش مهمی را ایفا خواهد کرد و در جهت کاهش معضلات اجتماعی موثر است.

وی عنوان کرد: دکتر شعبانی بهار در این دیدار عنوان کرد: در وزارت ورزش و جوانان به دنبال همگانی کردن ورزش هستیم که شهرستان‌ها در تحقق این مهم نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

کرمانی یادآور شد: از آنجا که مکان و برنامه ریزی منظمی جهت انجام فعالیت‌های ورزش همگانی در شهرستان وجود نداشت امروز با افتتاح اولین جشنواره ورزش همگانی در رشته‌های مختلف والیبال، بسکتبال، وشو، ورزش‌های بومی محل، فوتسال و ... سامان‌دهی‌های لازم در این زمینه انجام گرفت.

این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به استقبال بالای بانوان به ورزش‌های همگانی، سالن‌های ورزش این شهرستان در نوبت صبح و بعدازظهر به این گروه اختصاص یافته است، آقایان نیز می‌توانند در سانس‌های عصر و شب از امکانات و خدمات ورزشی بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه در سال جاری یک میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبارات به اداره ورزش و جوانان شهرستان رزن اختصاص یافته است ادامه داد: اتمام 3 پروژه نیمه تمام و توسعه و بهبود برخی پروژه‌های عمرانی حوزه ورزش از جمله اولویت‌های کاری در این حوزه است.

captcha